123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Lucca wandlamp antraciet | White

€ 94,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 78,10 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze buitenwandlamp van Philips Hue zorgt voor extra gemak in uw tuin. De lamp is namelijk door middel van de Hue-bridge te verbinden aan een handige app op uw telefoon, waardoor u de verlichting vanaf uw smartphone helemaal kunt aansturen. Niet alleen zet u de lamp aan en uit, ook dimt u het licht en personaliseert u dit. De lamp is op afstand te bedienen, zodat u niet thuis hoeft te zijn om wat licht in de tuin te creëren. 



Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Branduren: 25.000 uur
Lichtopbrengst: 806 lumen info Afmetingen: 21,5 x 17 x 11,5 cm (lxbxh)
Protocol: Zigbee info Beschermingsniveau: IP44 info
Kleurtemperatuur: 2700 K info Klasse: II
Fitting: E27 info Gebruik: Binnen/buiten
Watt: 9 W Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Wandlamp Aantal lampjes: 1
Vervangt Watt: 60 W info Design: Modern
Dimbaar: Ja, via app info Montage: Opbouw
Voltage: 220-240 V Energielabel tot 2021: A+ info
Kleur: Antraciet Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  99,99
123led prijs €  94,50
U bespaart €  5,49

Hoe werkt het?
 

Gebruik de handige app op uw telefoon of tablet dus om de Philips Hue Outdoor Lucca wandlamp te bedienen. Hiermee kunt u het licht aan- en uitzetten en dimmen. Van zichzelf verspreidt de lamp verlichting in een warm witte lichtkleur (2.700K), wat over het algemeen als zeer sfeervol en aangenaam beschouwd wordt.

Naast personaliseren is de verlichting met de app ook te automatiseren. Zo kunt u zorgen dat de lamp zich aanpast aan uw leven. Het licht kan bijvoorbeeld gaan branden wanneer u thuiskomt of juist uitgaan wanneer u vertrekt, of inspelen op de zonsopkomst en de zonsondergang. Ook kunt u (tijd)schema's, timers en lichtscènes instellen. 

Tot slot is de wandlamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

Voordat u gebruik kunt maken van de slimme functionaliteiten moet u de lamp verbinden aan de app op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android). Hiervoor moet u de Philips Hue-bridge gebruiken (niet meegeleverd). De bridge zorgt er ook voor dat de lamp geïntegreerd wordt in het Zigbee-netwerk, zodat samenwerking met andere slimme apparaten mogelijk is. 

Montage gaat eenvoudig. De armatuur is stevig en bestand tegen een stootje, onder andere doordat deze gemaakt is van hoogwaardig aluminium en synthetische materialen. Ook tegen opspattend water en regen is de lamp bestand (IP44).