123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Nyro sokkellamp zwart | White en Color Ambiance

€ 154,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 128,06 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Voeg slimme verlichting toe aan uw tuin met deze sokkellamp van Philips Hue. Met de app op uw telefoon of tablet kunt u de lamp aanzetten en uitzetten, maar ook dimmen, personaliseren en automatiseren. Zo kunt u kiezen uit meer dan een miljoen verschillende kleuren verlichting, schema's instellen waarmee de lamp automatisch aan- en uitgaat en hem op afstand bedienen. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst. 



Deze zwarte sokkellamp heeft een vermogen van 13.5W en werkt met het Zigbee-protocol. Voor het gebruik hiervan heeft u wel een Philips Hue-bridge nodig, die niet wordt meegeleverd.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 1000 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 25,5 x 9,9 x 40 cm (lxbxh)
Watt: 13,5 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme sokkellamp Klasse: II
Vervangt Watt: 42 W info Handleiding: PDF
Dimbaar: Ja, via app info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  189,99
123led prijs €  154,95
U bespaart €  35,04

Hoe werkt het?
 

Naast aan- en uitzetten op afstand of dimmen kunt u de Philips Hue Outdoor Nyro sokkellamp ook altijd personaliseren. Kies in de app uit een groot aantal kleuren en kleurtemperaturen om de verlichting altijd aan het moment en de situatie aan te kunnen passen. Zo kiest u uit meer dan 16 miljoen verschillende kleuren en wittinten (2.000K tot 6.500K). Ga bijvoorbeeld voor een leuke kleur tijdens uw (thema)feestje, koude verlichting als u gaat klussen of studeren in de tuin en warme verlichting voor tijdens een gezellig diner. 

Ook het automatiseren van de lamp is een mogelijkheid. Zo kunt u de lamp met behulp van de app laten samenwerken met de zonsopgang en zonsondergang, zodat de verlichting nooit onnodig aanstaat, of schema's instellen waarmee het gebruik ook geautomatiseerd wordt. Ook waarschuwingen en timers zijn in te stellen. Gebruik de verlichting op deze manier om de beveiliging van uw woning te verbeteren en mogelijke inbrekers te misleiden, maar ook om minder energie te verspillen.

Bediening kunt u niet alleen doen via de app, maar ook met spraakopdrachten. Hiervoor heeft u wel een spraakassistent, zoals Amazon Alexa, Google Assistant of Apple HomeKit, nodig.
 

Installatie
 

Verbind deze sokkellamp eenvoudig aan de app op uw telefoon of tablet (iOS of Android) met behulp van een Philips Hue-bridge (niet meegeleverd). Als u dit gedaan heeft, en de sokkellamp heeft geplaatst in uw tuin, kunt u de verlichting met een paar vingerklikken aanzetten, uitzetten, dimmen, personaliseren en automatiseren. Ook samenwerking met andere apparaten binnen het Zigbee-netwerk is mogelijk.

Deze sokkellamp is spatwaterdicht (IP44) en dus zeer geschikt voor gebruik buitenshuis. De behuizing is gemaakt van zeer stevige en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Hierdoor heeft de lamp een nette en minimalistische uitstraling.