123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Resonate wandlamp zwart | White en Color Ambiance

€ 149,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 123,93 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Voeg ook slimme verlichting toe aan uw voor- of achtertuin met deze wandlamp van Philips Hue. Deze lamp kunt u bedienen met een app op uw telefoon of tablet, waar ter wereld u ook bent. Wilt u vanaf uw werk de verlichting aanzetten? Of zelfs vanaf uw vakantielocatie? Het kan allemaal. In de app kunt u het licht aanzetten, uitzetten, dimmen, personaliseren en automatiseren. 


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 1200 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 12 x 9,3 x 18 cm (lxbxh)
Watt: 8 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: I
Vervangt Watt: 49 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  159,99
123led prijs €  149,95
U bespaart €  10,04

Hoe werkt het?
 

Met de app op uw telefoon of tablet kunt u de lamp dus op een slimme manier bedienen, zodat u het licht overal ter wereld kunt aanzetten, uitzetten en dimmen. Ook personaliseren is een mogelijkheid. Zo kiest u uit meer dan 16 miljoen kleuren en een breed spectrum aan wittinten (2.000K tot 6.500K) welke kleur bij de situatie past, of dat nu een themafeestje, barbecue of romantische avond is.

Daarnaast kunt u (tijd)schema's en timers instellen waarmee de lamp automatisch aan- of uitgaat. Of zorg met behulp van de geofencing dat het licht gaat branden wanneer u in de buurt bent, of als de zon ondergaat. Met deze slimme lamp voegt u gemak, comfort en veiligheid toe. Ook het instellen van alarmen en waarschuwingen is mogelijk.

Tot slot is de wandlamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

Voor gebruik van deze muurlamp is de Philips Hue-bridge vereist. Hiermee brengt u de verbinding tot stand tussen de lamp en de app op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android). Vervolgens kunt u alle slimme functionaliteiten ontgrendelen, maar ook zorgen dat de lamp geïntegreerd wordt in het Zigbee-netwerk en kan samenwerken met andere slimme apparaten.

Het installeren van de lamp is eenvoudig. In de armatuur zitten twee geïntegreerde 8W led lampen die zowel naar boven als naar beneden schijnen, waardoor er een uniek schaduw- en lichteffect op de muur ontstaat. De armatuur zelf is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan hierdoor goed tegen een stootje. Ook voor een regen- of sneeuwbuitje hoeft u niet bang te zijn, want de lamp is bestand tegen (opspattend) water (IP44).