123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Pillar opbouwspot zwart | White Ambiance | incl. dimmer switch

Op=Op
€ 79,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 66,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze strakke en moderne opbouwspot van Philips Hue is te bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet of met de meegeleverde draadloze dimmer. Activeer zo allerlei slimme functies, zodat u de verlichting bijvoorbeeld vanaf uw luie stoel kunt aanzetten of dimmen, de kleurtemperatuur zo kunt aanpassen dat deze precies bij het moment past of handige tijdschema's en timers kunt instellen. 

De lamp is te verbinden aan de app op twee verschillende manieren: met behulp van Bluetooth of met een aparte Philips Hue-bridge. In het tweede geval heeft u meer slimme mogelijkheden.

Meer informatie over dit product

   Klik hier voor meer informatie over het Philips Hue protocol Zigbee en Bluetooth (mét en zonder bridge).
Specificaties
Merk: Philips Hue Hoogte: 12 cm
Lichtopbrengst: 350 lumen info Diameter: Ø 10,3 cm
Protocol: Bluetooth, Zigbee info Beschermingsniveau: IP20 info
Kleurtemperatuur: 2200-6500 K info Klasse: II
Fitting: GU10 info Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja info Aantal lampjes: 1
Voltage: 220-240 V Design: Modern
Kleur: White Ambiance Energielabel tot 2021: A info
Lamp inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Branduren: 15.000 uur
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  84,99
123led prijs €  79,95
U bespaart €  5,04

Hoe werkt het?
 

De geïntegreerde 5W led lamp in deze spot is eenvoudig te besturen met een app op uw telefoon of tablet. Hiervoor dient u een slimme verbinding tot stand te brengen; wat u kunt doen met behulp van Bluetooth of met een Philips Hue-bridge. Vervolgens kunt u de verlichting onder andere aan- en uitzetten en dimmen, maar ook heel precies de juiste kleurtemperatuur selecteren (2200K tot 6500K) en handige timers instellen. Zo past de lamp altijd bij het moment. 

Meer slimme opties? Maak dan gebruik van de bridge, want hiermee voegt u de opbouwspot toe aan uw ZigBee-netwerk. Dit zorgt ervoor dat u de lamp kan laten samenwerken met andere slimme apparaten binnen uw netwerk én andere slimme mogelijkheden ontgrendelt. Creëer bijvoorbeeld lichtscènes voor ieder moment, bedien de lamp ook op (grote) afstand en stel handige tijdschema's in voor het automatiseren van de verlichting.
 

Draadloze dimmer
 

De lamp niet bedienen met de app? Maak dan gebruik van de meegeleverde draadloze dimmer! Met deze compacte en moderne afstandsbediening kunt u de verlichting besturen, dimmen én kiezen uit vier vooraf ingestelde lichtrecepten. De dimmer werkt op batterijen, die worden meegeleverd. Ook kunt u de lamp bedienen met een spraakassistent (Google Assistant of Amazon Alexa).

Let op: Als u de lichtbron gaat vervangen raden we u aan om een lichtbron te gebruiken met een maximaal vermogen van 5.5W.