123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Play lichtbalk wit | White en Color Ambiance | 2 stuks | Basisset

€ 139,99 Philips HUE adviesprijs
€ 121,95 (€ 100,79 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 18,04
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze tafellampen van Philips Hue zijn op een slimme manier te bedienen met een app op uw telefoon of tablet, ook op afstand. Zo kunt u waar u ook bent de verlichting aanzetten of uitzetten. Ook kunt u de verlichting altijd aanpassen aan het moment. Dit kunt u doen door te dimmen of door een van de vele kleuren uit te kiezen die er in de app beschikbaar zijn. Hier kiest u uit meer dan 16 miljoen kleuren en duizenden wittinten (2000K tot 6500K) altijd dé perfecte kleur voor uw verlichting.

De lampen automatiseren? Ook dat kunt u doen in de app. Stel bijvoorbeeld schema's in waarmee de lampen automatisch aan- of uitgaan of zorg met timers dat ze niet te lang blijven branden. Verspil zo nooit onnodig energie. Voor dit product heeft u een Hue-bridge nodig.

Meer informatie
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Afmetingen: 25,3 x 4,4 x 3,6 cm (lxbxh)
Lichtopbrengst: 530 lumen info Beschermingsniveau: IP20 info
Protocol: Zigbee info Klasse: III
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Gebruik: Binnen
Watt: 6,6 W Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Slimme verlichting Assistant: HomeKit, Google, Alexa
Voltage: 100-240 V Handleiding: PDF
Kleur: Wit Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Branduren: 25.000 uur
Protocol
Lichtkleur

Montage
 

Deze lampen zijn veelzijdig en op verschillende manieren neer te zetten. U kunt ze op een tafel plaatsen, maar ook op de vloer neerzetten én aan een wand monteren. Helemaal leuk is het om de lampen aan de achterkant van de televisie te bevestigen. Dit kunt u doen met de meegeleverde klemmen. Zo ontstaat er een prachtig lichteffect achter de televisie en kunt u de verlichting aanpassen aan de film die u aan het kijken bent of het spel dat u aan het spelen bent.

Ook een voedingsadapter wordt meegeleverd. Hieraan kunt u tot drie Philips Hue Play lampen verbinden, zodat u niet met te veel kabels zit. Voeg eenvoudig extra verlichting toe met de uitbreidingsset.
 

Compatibiliteit
 

Voor het gebruiken van deze lampen is de Hue-bridge vereist. Integreer de lampen hiermee in uw ZigBee-netwerk en laat ze samenwerken met uw andere slimme apparaten. Er zijn met één hub tot vijftig apparaten aan het netwerk te verbinden. De Philips Hue Play lampen zijn verder ook compatibel met verschillende voice assistants, zoals Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Home.