123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Argenta opbouwspot wit | White en Color Ambiance | 4 spots

€ 259,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 214,46 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze opbouwspot van Philips Hue creëert u altijd de juiste sfeer. De lamp is namelijk te besturen met een app op uw telefoon of tablet, waarmee de lichtkleur zeer precies in te stellen is. U heeft een zeer ruime keuze en kunt de vier led spots (met een vermogen van 5.7W) zo heel precies aanpassen aan het moment. In de app kunt u de verlichting bijvoorbeeld ook dimmen en timers instellen. 

De stevige armatuur bevat dus uit vier lichtpunten, die kantelbaar zijn. Zo kunt u hiermee verschillende onderdelen van uw interieur uitlichten of bijvoorbeeld donkere hoekjes verlichten. De verbinding tussen de app en de lamp komt tot stand met behulp van Bluetooth of, als u meer slimme functionaliteiten wilt, met een Philips Hue-bridge.

Meer informatie over dit product

   Klik hier voor meer informatie over het Philips Hue protocol Zigbee en Bluetooth (mét en zonder bridge).
Specificaties
Merk: Philips Branduren: 15.000 uur
Lichtopbrengst: 1400 lumen info Afmetingen: 24 x 24 x 12,7 cm (lxbxh)
Protocol: Bluetooth, Zigbee info Beschermingsniveau: IP20 info
Kleurtemperatuur: RGB + 2200-6500 K info Klasse: I
Fitting: GU10 info Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Opbouwspot Aantal lampjes: 4
Dimbaar: Ja, via app info Design: Modern
Voltage: 220-240 V Energielabel tot 2021: A+ info
Kleur: White en Color Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  299,99
123led prijs €  259,50
U bespaart €  40,49

Hoe werkt het?
 

Gebruik Bluetooth of de Philips Hue-bridge om de lamp aan de handige app op uw telefoon of tablet te verbinden. Vervolgens kunt u diverse slimme handelingen uitvoeren. Zo kunt u de verlichting uiteraard aanzetten en uitzetten, maar ook de helderheid aanpassen en de lichtkleur uitkiezen. U heeft de keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten, of kunt een van de vier vooraf ingestelde lichtrecepten uitkiezen. Switch zo eenvoudig tussen diverse soorten licht, bijvoorbeeld tussen energiek en kalmerend. In de app kunt u verder ook timers instellen.

Maakt u gebruik van de bridge? Dan kunt u nóg meer slimme acties uitvoeren. Zo kunt u de lamp ook bedienen op afstand; met Bluetooth kan dat alleen binnen een straal van tien meter. Ook kunt u handige tijdschema's instellen waarmee het licht automatisch aan- of uitgaat. Verhoog uw eenvoud als u thuis bent en verbeter de beveiliging van uw huis als u op vakantie bent. De bridge is uiteraard ook bedoeld om de lamp toe te voegen aan uw ZigBee-netwerk; zo kunt u hem laten samenwerken met andere slimme apparaten en lampen.

De lamp is ook met behulp van spraakopdrachten te besturen. Handig als uw telefoon leeg is of u hem even kwijt bent. Hiervoor heeft u wel een spraakassistent (Amazon Alexa of Google Assistant) nodig.

Let op: Als u de lichtbron gaat vervangen raden we u aan om een lichtbron te gebruiken met een maximaal vermogen van 6W.