123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tado Slimme Radiatorknop

€ 89,99 Tado adviesprijs
€ 81,50 (€ 67,36 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 8,49
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Maak uw radiator slim met deze slimme radiatorknop van Tado. Hiermee kunt u uw Tado slimme radiatorknop-starterskit of slimme thermostaat-starterskit uitbreiden om onafhankelijk verschillende radiatoren (in verschillende ruimtes) te bedienen. Deze radiatorknop kunt u koppelen aan een app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u niet alleen aansturen, maar ook controleren én automatiseren. Zo gaat u voor meer gemak en een verlaagde energierekening.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Tado Kleur: Wit
Protocol: IFTTT, 868 MHz info Lengte: 78 mm
Type: Smart radiatorknop Diameter: Ø 52 mm
Batterijtype: 2x AA Beschermingsniveau: IP20 info
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
HomeKit Google Alexa

Hoe werkt de Tado slimme radiatorknop?
 

Vervang uw conventionele radiatorknop door deze slimme knop van Tado. Deze is vervolgens via een bridge aan een app op uw telefoon te verbinden. Hiermee kunt u de temperatuur in huis aansturen, controleren en meten. De radiatorknop zorgt er bijvoorbeeld voor dat de warmtegraad in de kamer waar de radiator staat goed blijft door te meten of er iemand in de buurt is of niet. Verder kunt u natuurlijk ook altijd zelf via de app de temperatuur van de radiator aanpassen, of u nu in de buurt bent of niet, of tijdschema's instellen. Bovendien kunt u alle statistieken en rapporten met betrekking tot het gebruik altijd in de gaten houden. 

Deze verpakking bevat een slimme radiatorknop, twee AA-batterijen en drie verschillende adapterringen. Deze slimme radiatorknop is compatibel met radiatorventielen van Danfoss, Myson, Drayton, Oventrop, Honeywell en andere standaard radiatoren die thermostatische radiatorventielen hebben. De radiatorknop kan verder gebruikt worden in combinatie met Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa en IFTTT.