123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

LED projectverlichting

Blog projectverlichting

Bij 123led.nl bieden we naast voordelige led-verlichting, installatie- en schakelmateriaal, ook projectverlichting voor bedrijven en organisaties. Wij bieden diverse oplossingen aan op het gebied van led-verlichting voor uw kantoor, winkel, showroom of klaslokaal. U wilt tenslotte niet achterblijven op het gebied van energiezuinigheid! Stap daarom ook over op led-lampen voor uw onderneming of organisatie.

Zoekt u inbouwspotjes voor uw winkel, TL-buizen voor in uw magazijn of led-panelen voor op uw kantoor? Bij 123led.nl vindt u de juiste oplossing: van moderne led TL-buizen en led-panelen tot wandlampen. En komt u er niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met een persoonlijk advies op maat. Elke werkruimte en activiteit vereisen namelijk een ander soort verlichting.

Led-panelen voor systeemplafonds of zwevende installatie

Heeft uw kantoor, vergaderruimte of winkel een systeemplafond met verlichtingspanelen? Dan is overstappen op ledverlichting heel makkelijk! Met led-verlichtingspanelen bespaart u op een snelle en makkelijke manier flink op de energierekening. Omdat u uw oude verlichtingspanelen één op één vervangt, is installeren zo gebeurd.

De led-panelen in de formaten 30x30cm, 30x60cm, 60x60cm, 30x120cm en 60x120cm zijn geschikt om in een systeemplafond te plaatsen. De led-panelen zijn ook geschikt voor een zwevende installatie in combinatie met een handige kabelset. U kunt bij alle led-panelen de gewenste lichtkleur kiezen: warm-wit (3000K), helder-wit (4000K) of koel-wit licht (6500K). Hierbij geldt dat het warm-witte licht het meest sfeervol is en het koel-witte licht het meest bijdraagt aan het verhogen van de concentratie. 
 

CH Logo


Led-panelen zijn geschikt voor vele toepassingen, van kantoren tot klaslokalen. Concentratie en productiviteit zijn op deze plekken van groot belang. Het licht mag niet opvallen, maar moet energiek genoeg zijn voor langdurige concentratie. Belangrijk is ook dat de led-panelen geen hinder mogen veroorzaken vanuit de positie (ooghoogte en kijkrichting) van de aanwezigen.

Bestel uw led-panelen bij 123led.nl:

 
Led-paneel 60 x 60 cm
 • Geschikt voor systeemplafond
 • Geschikt voor zwevende installatie
 • Verkrijgbaar in 3 lichtkleuren
 • Verkrijgbaar als dimbare variant!
Led-paneel 30 x 120 cm
 • Geschikt voor systeemplafond
 • Geschikt voor zwevende installatie
 • Verkrijgbaar in 3 lichtkleuren
 • Verkrijgbaar als dimbare variant!
Led-paneel 60 x 120 cm
 • Geschikt voor systeemplafond
 • Geschikt voor zwevende installatie
 • Verkrijgbaar in 3 lichtkleuren
   
 
Andere maten Bestel bij ons naast deze drie maten ook 30x30 of 30x60 led-panelen. Wilt u weten hoeveel panelen u per ruimte nodig heeft? U leest het in onze blog.
 
UGR-waarde Voor onder andere kantoren is de zogeheten UGR-waarde, ook wel de verblindingsfactor genoemd, vastgelegd in de NEN-normering. Voor kantoren geldt een UGR-waarde van 19 of kleiner. Led-panelen moeten aan deze normering voldoen. Het lastige is dat UGR-waardes niet in de dagelijkse praktijk te meten zijn. Dankzij 123led.nl kunt u met een gerust hart uw kantoor verlichten met speciale UGR led-panelen.
 

Led TL-buizen

Overstappen naar led TL-buizen levert een flinke energiebesparing op! Standaard TL-buizen van 60 cm tot 1,5 meter die veel op kantoren gebruikt worden, vervangt u door de G13 led TL-buis. Dit is zo gebeurd, want led TL-buizen passen in uw oude armaturen. U hoeft dus geen nieuwe armaturen aan te schaffen.

 

Bij led TL-buizen zijn de ballast (de stroomopwekker) en de oude starter niet meer nodig. Hierdoor kunnen led TL-buizen direct aangesloten worden. Wel zijn er enige simpele aanpassingen nodig aan uw huidige armaturen. U hoeft alleen de oude starter te vervangen door de led starter. De led-starter fungeert als een soort dummy en wordt standaard bij elke nieuwe led TL-lamp geleverd. De oude ballast kunt u weghalen, om zo nog extra energie te besparen.
 

Projectverlichting

Bestel uw G5 of G13 led-TL-buizen bij 123led.nl:

 
Led-TL-buis G5
 • Verkrijgbaar in 3 lichtkleuren (3000K, 4000K en 6500K)
 • Hoogfrequent
Led-TL-buis G13
 • Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren
 • Verkrijgbaar in 4 lengtes

Hoogfrequente TL-armaturen voor zeer constant licht

Voor hoogfrequente armaturen (dit zijn de TL-armaturen zonder starter) is de led TL-buis met een G5 fitting de vervanger die u zoekt. Deze led TL-buizen knipperen tussen de 39.000 en 60.000 keer per seconde. Het licht is hierdoor zeer constant. Dit zorgt voor een rustgevende werking, vermindert hoofdpijn en is minder vermoeiend voor uw ogen. Ook dieren reageren beter op dit licht. Dit maakt hoogfrequente led Tl-buizen de perfecte energiezuinige oplossing voor in een stal.

Wist u dat u de investering in ledverlichting bij normaal gebruik al binnen één jaar kunt terugverdienen? Ledverlichting is een stuk zuiniger dan een standaard TL-buis en is met zijn lange levensduur ideaal voor kantoren, magazijnen en parkeergarages. Zodra een ledlamp eenmaal is geplaatst, heeft u er jarenlang geen omkijken meer naar!

Goede verlichting is ook ondergronds onmisbaar!

Goede verlichting is ook buiten kantoor van belang, bijvoorbeeld in ondergrondse parkeergarages, kelders en andere ruimtes zonder daglicht. Licht zorgt voor veiligheid en geeft een prettig gevoel. Dat is wel zo fijn wanneer mensen 's avonds of 's nachts alleen naar hun auto lopen. Ook vermindert goede verlichting het risico op ongelukken. Voor ondergrondse ruimtes als parkeergarages raden wij het gebruik van slagvaste, water- en stofdichte armaturen aan. Deze leveren een groot voordeel op. Ze zijn immers energiezuinig, duurzaam en beschermen de ledlampen tegen vocht en stoten.
 

Projectverlichting

Bestel uw waterdichte TL-armaturen bij 123led.nl:

 
Waterdichte Tl-armatuur met strip bij 123led.nl Waterdichte Tl-armatuur met strip bij 123led.nl
Waterdichte Led TL-armaturen met TL-buis
 • Verkrijgbaar in 3 lengtes (60 cm, 120 cm, 150 cm)
 • Verkrijgbaar in enkel en dubbel TL-uitvoering
 • Makkelijk installatie- en koppelsysteem
Waterdichte Led TL-armaturen met strip
 • Verkrijgbaar in 3 lengtes (60 cm, 120 cm, 150 cm)
 • Hoog lichtopbrengst per Watt
 • Makkelijk installatie- en koppelsysteem

Meer over zakelijke verlichting...

Omdat we een groot gedeelte van de dag op de werkvloer besteden is goede verlichting cruciaal. Hierboven hebben we al verschillende opties voor projectverlichting met u besproken. Lees meer over de verlichting die u nodig heeft voor kantoren, scholen, winkels, magazijnen, industriële omgevingen, horecagelegenheden én andere openbare plekken zoals parkeergarages op onze bedrijfsverlichting-pagina. Hier vindt u alle lampen die besproken zijn en nog veel meer, zoals High Bay-lampen voor fabrieken, decoratieve verlichting voor horecagelegenheden en led-spots voor winkels. Ook weten welke hoeveelheid lampen u overal nodig heeft? U leest het in onze blog hierover.

 

Terug naar blog

Mogelijk ook interessant:

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!