123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex Filament Gold

Calex lampen met gouden coating



Calex biedt in hun collectie led filament lampen met een gouden afwerking. Bij 123led.nl zijn diverse soorten verkrijgbaar in een E14 of E27 fitting. Van de eenvoudige kogellamp tot de opvallende lampen uit de Calex Exclusive collectie. Alle ledlampen zijn voorzien van een gouden coating en de gele gloeidraden zijn goed zichtbaar. Dit geeft de lampen een retro-uitstraling. De ledlampen van Calex zijn energiezuinig en produceren een sfeervol warm wit licht. Bijna alle lampen zijn dimbaar waardoor u, bij gebruik van een dimmer, de lichtsterkte kunt aanpassen naar de gewenste sfeer.

Calex accessoires

De led filament lampen van Calex met een E27 fitting kunt u combineren met de lamphouders van Calex. Kies voor een snoerpendel wanneer u de lamp(en) gaat ophangen of ga voor een lampvoet wanneer u uw verlichting wilt plaatsen op een tafel of kast. De Calex lampen komen mooi tot hun recht in een open armatuur. Met de Calex toebehoren geeft u uw ledverlichting een persoonlijke touch.

Dimsysteem van Calex

Met het Smart Home-systeem van Calex kunt u vanaf de bank de ledverlichting bedienen en dimmen. Het systeem maakt het mogelijk om iedere lamp apart te bedienen, maar u kunt ook meerdere lampen in één groep zetten en op die manier meerdere lampen bedienen. Doordat u de intensiteit van uw verlichting kunt regelen creëert u de perfecte sfeer voor elk moment. De afstandsbediening is de basis van het dimsysteem en werkt samen met een stopcontact- of inbouwschakelaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Heeft u vragen over de Calex led lampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.