123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Aqara Hub M3

NIEUW!
€ 129,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 107,40 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Of u nu uw smart home systeem wilt updaten of voor het eerst een smart home systeem wilt opzetten, de Aqara Hub M3 is hiervoor geschikt. De hub werkt namelijk met het Matter protocol en is geschikt voor Aqara Zigbee apparaten en zelfs apparaten van derden die ondersteund worden door Matter. Zo kunnen apparaten gekoppeld worden die werken op wifi, bluetooth, Zigbee en Thread. Dit maakt dat veel smart home apparaten kunnen samenwerken met de Aqara Hub M3. Bovendien bedient en monitort u op deze manier al deze apparaten vanuit één plek.

De Aqara Hub is gemakkelijk te bedienen met de Aqara-app (Android en iOS). Hier kunt u onder andere apparaten bedienen en automatiseringen instellen. Daarnaast is de hub voorzien van een 360° IR-controller om dezelfde functionaliteiten die de afstandsbediening van bijvoorbeeld uw airconditioner heeft, gewoon in uw app te hebben. Ook is de hub voorzien van een krachtige luidspreker, waarvan de geluiden aangepast kunnen worden. Zo kan de hub bijvoorbeeld ook dienen als alarmsysteem.

Bij deze hub ligt de focus op lokale bediening en privacy. De lokale verbinding maakt de connectie stabieler en het beheren van de apparaten gaat hierdoor een stuk soepeler. Ook worden hierdoor gegevens niet op de cloud opgeslagen, maar worden deze juist op het apparaat zelf bewaard. Bovendien is deze opslag versleuteld, zodat alleen u er bij kunt. Zo zorgt de hub ervoor dat uw privacy gewaarborgd is.

De hub kan verbonden worden met dual-band wifi en een RJ45-poort. Daarnaast heeft de hub ook flexibele stroomopties via PoE en Type-C. Dankzij deze ruime hoeveelheid aan opties is het installeren van de Aqara Hub M3 zeer flexibel en gemakkelijk.
Specificaties
Merk: Aqara WiFi: Ja 2.4/5 GHZ
Protocol: Zigbee 3.0, Wifi, Bluetooth 5.1, Thread info Gebruik: Binnen
Type: Basisstation Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Kleur: Zwart Handleiding: PDF
Afmetingen: 105 x 105 x 36,5 mm (lxbxh) Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Beschermingsniveau: IP20 info