123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123led.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Inbouwspots per ruimte

Led inbouwspots voor in het plafond

Inbouwspots

Inbouwspots in het plafond geven een unieke sfeer aan uw ledverlichting. Doordat ze deels in het plafond worden gemonteerd krijgt u een strakke afwerking. Dankzij het tijdloze uiterlijk kunt u inbouwspots dan ook in elke ruimte plaatsen. Plaats meerdere spotjes naast elkaar voor sfeerverlichting in bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of slaapkamer of gebruik een enkele spot om een bepaalde hoek uit te lichten. Ook zijn er speciale inbouwspots die geschikt zijn voor in uw badkamer.

Led inbouwspots kopen

Inbouwspots zijn geschikt voor meerdere doeleinden en daarom vindt u in ons assortiment een divers aanbod. Naast allerlei technische eigenschappen van een inbouwspot waar u op moet letten bij de aanschaf kunt u ook kiezen tussen rond of vierkant, dimbaar en niet-dimbaar, kantelbaar en niet-kantelbaar, de keuze is reuze. Daarnaast bieden wij de inbouwspots ook nog aan in diverse kleuren zodat de inbouwspots mooi passen bij de stijl van uw interieur. Bovenaan deze pagina vindt u onze handige keuzehulp zodat u gemakkelijk de juiste inbouwspot kunt vinden.

Zijn led inbouwspots dimbaar?

Led inbouwspots zijn verkrijgbaar in dimbare en niet-dimbare varianten. Door gebruik te maken van dimbare inbouwspots creëert u eenvoudig verschillende sferen. Gedimde verlichting zorgt voor een gezellige sfeer, terwijl felle verlichting ervoor zorgt dat u goed kunt werken. In de specificaties bij elk product kunt u vinden of die specifieke inbouwspot wel of niet dimbaar is. Let er vervolgens ook op of u wel de juiste dimmer heeft of dat u deze nog moet bestellen. In onze blog leest u alles over onze dimmers.

Lichthoek van led inbouwspots

Een lichthoek of stralingshoek van een led spot, geeft de hoek van de lichtbundel aan die uit de ledlamp komt. Dit wordt altijd uitgedrukt in het aantal graden. Bij gewone lampen is dit meestal 360° omdat deze rondom kan schijnen nadat hij in de fitting is geplaatst. Bij led inbouwspots varieert dit omdat een spot enkel naar beneden kan schijnen. Zo is er keuze tussen bijvoorbeeld 36° of 100°.
Daarnaast kan een led inbouwspot ook een kantelbaar ontwerp hebben. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. U kunt dan een bepaalde hoek uitlichten door de led inbouwspot te kantelen in de gewenste richting.

Tips:
  • Controleer alle technische specificaties zoals de inbouwdiepte, zaagmaat en kleurtemperatuur voordat u de led inbouwspots gaat bestellen.
  • Schakel de stroom uit voordat u de ledverlichting gaat monteren of vervangen.
  • Bij gebruik van meerdere inbouwspots is de onderlinge afstand tussen de inbouwspots een kwestie van eigen smaak.
  • Denk bij het monteren van de led inbouwspots aan veiligheidsmateriaal zoals een beschermbril, stevige ladder en goed gereedschap.

Heeft u vragen over inbouwspots of komt u er niet helemaal uit?
Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord