123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Koppelbare tuinspots

Koppelbare tuinspots kopen?

Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft voor het toevoegen van koppelbare tuinspots aan uw buitenruimte: de lampen, de voeding en de bediening. Voeg lampen toe die qua design, kleur en uiterlijk aan uw smaak voldoen en bedien met een afstandsbediening of op slimme wijze.

Drie stappenplan voor koppelbare tuinspotsWilt u het liefst een hele hoop lichten in uw tuin, maar heeft u niet genoeg stroomvoorzieningen? Onze koppelbare tuinverlichting van Heissner is dan ideaal voor u. Hiermee kunt u een hele set creëren in uw tuin, terwijl u slechts één transformator en één stopcontact nodig heeft. U koppelt de lampen dan namelijk aan elkaar in slechts drie eenvoudige stappen.

Stap 1: Spot

De eerste stap is uiteraard het uitkiezen van de lampen die u in uw tuin wilt. U kunt verschillende lampen aan elkaar koppelen, dus ook als u zowel een vijverlamp als een lantaarn wilt is dit mogelijk. Maak verder keuzes over de kleur en look van de lampen en het aantal wattage en lumen dat ze moeten hebben.

Stap 2: Voeding

In de tweede stap gaat u de voeding van uw lampen regelen. De lampen zijn allemaal 12V, dus om deze op uw stopcontact aan te sluiten is een transformator nodig. Deze zorgt ervoor dat overspanning voorkomen wordt. We hebben verschillende transformatoren die compatibel zijn met verschillende wattages. Houd bij het uitkiezen van de transformator daarom rekening met het aantal Watt dat u aan lampen wilt kopen. Bent u bijvoorbeeld van plan om drie vijverspots van 3W aan te schaffen en één lantaarn van 4W? Zorg er dan voor dat u een transformator aanschaft die minstens 13W aankan.

Daarnaast kunt u tijdens deze stap ook verlengsnoeren of connectors aanschaffen, waarmee u ervoor zorgt dat u ook uw vijverlampen kunt aansluiten als ze op grotere afstand van elkaar staan. Let op: warm witte lampen vereisen een 2-polige stekker en gekleurde lampen een 4-polige.

Stap 3: Bediening

In de laatste stap regelt u de bediening van uw lampen. De koppelbare verlichting van Heissner is namelijk ook aan te sluiten aan een connector, waardoor het slimme lampen worden. Deze kunt u via een afstandsbediening of via de wifi bedienen. Bepaal op afstand onder andere de lichtkleur, lichtsterkte en of de lampen aan- of uitstaan. Ook kunt u een schemersensor op uw lampen aansluiten, waardoor ze alleen gaan branden als de schemering invalt en automatisch stoppen met branden als de zon opkomt. Zo staan ze nooit per ongeluk overdag aan.

Maak dus in slechts drie stappen uw tuinverlichting compleet. Doordat alle onderdelen aan elkaar te koppelen zijn heeft u slechts één stopcontact nodig. Bovendien zijn alle onderdelen waterbestendig en dus geschikt voor in de tuin .
Koppelbare tuinverlichting

Bedien de slimme tuinlampen via de app

Voor het bedienen van de slimme lampen van Heissner kunt u uw telefoon of tablet gebruiken. Dowload hiervoor een app op uw Apple- of Android-toestellen.
 
SmartLights app 
SmartLights app

Heeft u vragen over onze koppelbare tuinspots of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten