123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nepsneeuw

Nepsneeuw kopen?

Bent u op zoek naar nepsneeuw voor het decoreren van uw huis of kerstversieringen tijdens de feestdagen? Bekijk dan ons ruime assortiment. Bij ons vindt u spuitsneeuw, poedersneeuw, sneeuwdekens en nog veel meer. Leuk om toe te voegen aan uw kerstdorp of voor het versieren van uw raamkozijnen. Niet alleen nepsneeuw maar ook kunstmos gebruiken als versiering? Ook dat bestelt u bij ons.


Bestel nepsneeuw online

Gebruik nepsneeuw om te zorgen dat uw kerstboom of kerstdorp er nog kerstachtiger uitziet. Wij verkopen de kunstsneeuw in diverse varianten, waaronder spuitsneeuw, poedersneeuw en sneeuwdekens. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, zijn gemaakt van brandvertragend materiaal én bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Decoratie sneeuw: voor diverse toepassingen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten nepsneeuw. Hierbij een overzicht van ons assortiment:

  • Spuitsneeuw: Sneeuwspray is eenvoudig op de takken van uw kerstboom, op uw spiegels of in het raamkozijn aan te brengen en laat een witte waas achter. Als u het gebruikt in combinatie met sjablonen is dit product is ook perfect voor het creëren van kerstfiguren op het raam.
  • Poedersneeuw: Deze nepsneeuw is gemaakt van polyester en is eenvoudig op de gewenste plekken te strooien. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor het extra decoreren van kersthuisjes, maar ook voor gebruik in decoratieschalen.
  • Sneeuwrol of sneeuwdeken: Ook deze van polyester gemaakte sneeuwrol of sneeuwdeken zorgt voor een echte winterse uitstraling. Het witte deken is eenvoudig onder kerstdecoraties, zoals kerstlantaarns en kersthuisjes, neer te leggen of bijvoorbeeld te gebruiken als tafelkleed. Deze producten kunnen ook gebruikt worden voor het bedekken van de stam van uw kerstboom.
  • IJspegelrand: Dit product zorgt voor een winterse sfeer doordat het bestaat uit verschillende stroken die de vorm hebben van ijspegels. Dit is gemaakt van polyester en kan worden opgehangen aan wanden en raamkozijnen.

Hoe kiest u de juiste nepsneeuw?

Het soort nepsneeuw dat u uitkiest is dus vooral afhankelijk van de toepassing. Voor het toevoegen van 'sneeuw' op de takken van uw kerstboom is spuitsneeuw de beste oplossing, maar dit kunt u beter niet gebruiken voor uw kersthuisjes, aangezien u ze natuurlijk niet vuil wilt maken. Een ijspegelrand is perfect voor het versieren van wanden, ramen of deuren en een sneeuwdeken voor het bedekken van de stam van uw boom of voor die kersthuisjes. Voor elk doeleinde is er wel een geschikte variant te vinden.

 

Bijna alle soorten nepsneeuw zijn gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit maakt dat het een extra veilige optie is voor gebruik in combinatie met bijvoorbeeld kerstlampjes, omdat de risico's hiermee beperkt zijn. Ook als de producten door langdurig gebruik warm worden zorgt dit niet voor extra gevaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten nepsneeuw zijn er?

Er zijn drie soorten nepsneeuw. Spuitsneeuw zit in een spray dat u makkelijk overal aanbrengt. Poedersneeuw is gemakkelijk te strooien waar u de sneeuw wilt hebben. Een sneeuwrol is een deken wat u onder decoratie kunt plaatsen voor een echt winters effect.

Wat is een ijspegelrand?

Een ijspegelrand bestaat uit verschillende stroken die de vorm van een ijspegel hebben. Als u deze ophangt aan de wand of aan een raamkozijn zorgt het voor een winterse sfeer.
 

Weet u nog niet precies welke nepsneeuw u het beste kunt bestellen en heeft u daar onze hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op.