123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Danalock V3 Slim deurslot voor Bluetooth en Apple HomeKit (excl. cilinder)

Danalock V3 Slim deurslot voor Bluetooth en Apple HomeKit (excl. cilinder)

Danalock V3 Slim deurslot voor Bluetooth en Apple HomeKit (excl. cilinder)  LDA00005
vergroten
€ 189,00 (Inclusief 21% BTW)
(€ 156,20 Exclusief 21% BTW )

direct leverbaar
direct leverbaar
Morgen in huis
Omschrijving
Met dit slimme deurslot van Danalock wordt uw leven een stuk eenvoudiger. U heeft er namelijk nooit meer last van dat u uw sleutels vergeten bent, dat u ze in uw tas kwijt bent of dat u ze niet kunt pakken omdat u uw handen vol heeft. En als uw babysitter op de stoep staat en u bent nog onderweg, laat u haar gewoon alvast binnen. Dit alles doet u met een app op uw telefoon. 

Deze variant werkt met bluetooth en is compatibel met de Apple HomeKit. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Danalock Handleiding: PDF
Batterijen inbegrepen: Nee Video: Productvideo
Type: Slimme deursloten Extra info: uw oude apparaat
Protocol: HomeKit

Hoe werkt het?
 

Dit slimme deurslot is compatibel met:
  • Bluetooth: Breng de verbinding tussen de app en het slimme deurslot tot stand via de bluetooth, zonder dat u hiervoor een hub nodig heeft. 
  • Apple HomeKit: Bedien het deurslot met uw stem en geef commando's vanaf de bank. Zo hoeft u niet eens meer op te staan om de deur te openen. App-bediening is niet mogelijk als u alleen de Apple HomeKit gebruikt.
In de app (die beschikbaar is voor iOS of Android) kunt u de deur openen en sluiten. U kunt er ook voor zorgen dat dit automatisch gebeurt, met de auto-lock en de auto-unlock functie. Hiermee gaat de deur open of dicht als u zich in een straal van vijf meter van de deur bevindt. De GPS-functie van uw telefoon zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Dankzij deze automatische functies hoeft u nooit meer naar uw sleutels te zoeken. Ook op een grotere afstand bedienen? Dan is een Danabridge noodzakelijk. 

Even geen zin om uw telefoon te gebruiken? Dan kunt u natuurlijk ook altijd de deur openen met de sleutel. Of gebruik het Danapad toetsenbord om de deur te openen met een vooraf ingestelde code. 


Toegang verlenen

 

Andere mensen toegang verlenen? Dat kan. Stel uw deur open voor de monteur, de babysitter, uw beste vriend of de schoonmaakster. In de app kunt u ze allemaal uitnodigen. Kies voor eenmalige, terugkomende of permanente toegang. Zo kiest u altijd de perfecte optie voor iedere persoon. In de app krijgt u vervolgens meldingen van de personen die de deur openen of sluiten en kunt u dit in de gaten houden.
 

Installatie


Installeren en monteren van het deurslot gaat eenvoudig en is vaak binnen een minuut gedaan. Het elegante model staat vervolgens netjes op uw deur. Lang hoeft u er daarna niet naar om te kijken, want de batterijen die er in zitten hebben een lange levensduur. Check in de app wel altijd de batterijstatus, zodat ze nooit zomaar opeens leeg zijn.

Let op: Dit deurslot werkt niet op uw bestaande cilinder. Hiervoor heeft u een losse cilinder nodig.

Populaire artikelen van klanten die dit artikel ook besteld hebben
. Danabridge voor Danalock V3 Danabridge voor Danalock V3 € 79,00
(Inclusief 21% BTW)

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!