123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Google Nest Audio Speaker | Charcoal

€ 99,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 81,82 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Met de Google Nest Audio Speaker kunt u niet alleen uw woning van betere audio voorzien, maar is het ook mogelijk om uw smart home apparaten op een eenvoudige manier te besturen.

Ondanks zijn geringe formaat is de Google Nest Audio Speaker een krachtige luidspreker. In vergelijking met de Google Home kan de Google Nest Audio 75% meer geluid produceren en een bas die tot wel 50% krachtiger is. De speaker is onder andere voorzien van een woofer en tuningsoftware, waardoor de kwaliteit van het geluid ook een stuk beter is.

En geniet u liever van stereo geluid? Door twee Google Nest Audio Speakers via Google Home te koppelen is het mogelijk geluid in stereo af te spelen. Ook kunt u kiezen om een tweede speaker in een andere ruimte te zetten; met Google Home kunt u de audio naar deze tweede speaker verplaatsen om zo in een andere ruimte van muziek te genieten.

De Google Nest Audio is te gebruiken in combinatie met alle grote muziekstreamingdiensten, waaronder YouTube Music, Spotify en TuneIn. Daarnaast kunt u ook Google Duo gebruiken om via de Google Nest Audio Speaker met een andere gebruiker te communiceren, en Google Agenda om op interactieve wijze toegang te krijgen tot uw planning.

Tot slot is ook uw privacy gewaarborgd. U kunt uw geschiedenis verwijderen en de microfoon uitschakelen. Tevens is het mogelijk om een gastmodus te activeren; ideaal als u bezoek over de vloer heeft. In gastmodus kunnen anderen wel gebruikmaken van de speaker, maar hebben zij geen toegang tot uw agenda en uw contacten.
Specificaties
Merk: Google Afmetingen: 12,4 x 17,5 x 7,8 cm (bxhxd)
Protocol: Wifi, Bluetooth 5.0 info Kabellengte: 150 cm
Watt: 30 W WiFi: Ja 2.4 / 5 GHZ
Type: Speaker Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 220-240 V Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Antraciet Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Uitgangs Voltage: 24 V
Productimpressie
Google Nest Audio Speaker | Charcoal
vergroten vergroten vergroten