123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Google Nest Hub (2e generatie) | Chalk

Vernieuwde versie!
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Gebruik deze witte variant van de Google Nest Hub 2 om uw slimme apparaten via één device te bedienen. De Nest Hub geeft u namelijk niet alleen de mogelijkheid om dit via toesten op de gestroomlijnde interface te doen, maar ook via uw stem. U kunt spraakopdrachten geven door uw commando's te beginnen met "Hey Google". Zo kunt u niet alleen uw slimme devices bedienen maar ook monitoren en uitlezen.

De Google Nest Hub is daarnaast een volwaardig multimediastation. Verschillende apps en streamingdiensten zijn op de 7" display te bekijken en via de hoge kwaliteit speakers te beluisteren, waaronder Netflix, YouTube, Spotify en YouTube Music. Ook kunt u de Nest Hub gebruiken voor verschillende Google apps zoals Google Foto's en Maps.

Daarnaast is het mogelijk om de Google Nest Hub te gebruiken als een digitale agenda en als een geavanceerde wekker. De agenda-functie stelt u in staat om herinneringen, alerts en taken in te plannen zodat u niks mist of kan vergeten en altijd op de hoogte wordt gehouden als een deadline nadert. En de wekker-functie helpt u om tijdig voor uw afspreken wakker te worden. Dit gebeurt op een natuurlijke manier; niet alleen met een rustig geluid maar ook door een natuurlijk verloop in de schermhelderheid. Deze wordt lichter naarmate de tijd vordert, en bootst zo het zonlicht na. Ook werkt dit andersom om u op een rustige wijze te laten slapen.

Ook hoeft u zich geen zorgen te maken om uw privacy. De Nest Hub is voorzien van een microfoonschakelaar zodat u deze uit kunt zetten wanneer het niet wenselijk is dat de Nest Hub uw gesprekken opvangt. Bij aankoop ontvangt u een EU-variant van de Google Nest Hub. Dit kan betekenen dat de Nest Hub standaard op een andere taal staat ingesteld en dat u een anderstalige handleiding bij het product ontvangt. Voor Nederlandstalige instructies om de taal in te stellen kunt u deze online handleiding raadplegen.
Specificaties
Merk: Google Kabellengte: 150 cm
Protocol: Wifi, Blutooth, Thread info WiFi: Ja 2.4 / 5 GHZ
Watt: 15 W Beeldkwaliteit: 1024 x 600
Type: Smart speaker Geluid: ja
Voltage: 220-240 V Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Wit/Grijs Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 17,74 x 12,04 x 6,95 cm (bxhxd)