123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Hombli Slimme Infrarood Paneelverwarming 60x60 cm | Glas | 400W | Wit

Omschrijving
Gebruik deze slimme infrarood heatpanel van Hombli als stijlvolle vervanger van uw radiator. Dit warmtepaneel werkt op wifi (Tuya) en kan eenvoudig op afstand bediend worden via de Hombli app. Hier kunt u eenvoudig tijdschema's instellen, zodat het altijd aangenaam warm is in een kamer. Ook kunt u ervoor kiezen om heatpanel te bedienen via het controlepaneel op de achterzijde van het de paneelverwarming.

Deze slimme warmtepaneel verwarmt een oppervlakte van 5-10m² en verbruikt 400 W aan energie. Het paneel straalt daarnaast directe warmte uit, waardoor een ruimte in een mum van tijd is verwarmd. Dit glazen verwarmingspaneel is voorzien van open raamdetectie, wat betekent dat het zichzelf automatisch uitschakelt wanneer er koude lucht wordt gedetecteerd door een open deur of raam. Hierdoor verdwijnt er geen kostbare warmte. 

Door het strakke en veelzijdige ontwerp maakt deze Smart IR Heatpanel wandmontage in vrijwel elke kamer mogelijk, zelfs in die van uw kind dankzij het kinderslot. De installatie vrij eenvoudig. U hoeft het paneel alleen in het stopcontact te steken en te verbinden met uw wifi-netwerk. In de Hombli app kunt u vervolgens de hoeveelheid graden instellen, (tijd)schema's instellen en meer. U kunt dit slimme paneel ook bedienen middels Google Assistant, Amazon Alexa en/of Siri.
Specificaties
Protocol: Wifi (Tuya) info Stekker type: EU stekker
Watt: 400 W WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Verwarmingspaneel Aanloopsnoer: 1.6 m
Voeding: Netvoeding Ingangsfrequentie: 50Hz
Voltage: 220-240 V Werktemperatuur: 0 tot +37 °C
Kleur: Wit Nummer: HBHP-0309
Afmetingen: 60 x 60 mm (lxb) Aantal: 1
Beschermingsniveau: IP44 info Handleiding: PDF
Materiaal: Glas Oud voor nieuw: uw oude apparaat info