123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Hombli Smart Motion Sensor | Zwart

€ 17,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 14,46 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Beveilig uw woning en automatiseer uw slimme apparaten met behulp van deze Smart Motion Sensor van Hombli. De PIR-sensor kan onder de lastigste omstandigheden bewegingen detecteren en zorgt ervoor dat u altijd weet wat er zich thuis afspeelt. Deze uitvoering is in het zwart.

Deze slimme bewegingssensor heeft een detectiebereik van 8 m en -hoek van 120°. Door het gebruik van infrarood-technologie (PIR, Passive Infrared Sensor) registreert de sensor elke beweging en werkt deze zelfs als het volkomen donker is in een kamer.

De Smart Motion Sensor werkt op bluetooth. Met de Hombli Smart Bluetooth Bridge creëert u een bluetooth netwerk met een bereik van 90 m, waarop u een groot aantal sensoren kunt koppelen, voor verregaande integratie en een volledig beveiliging en automatisering van uw woning.

Met de Hombli-app (voor iOS of Android) kunt u de sensor instellen en bedienen. Ook kunt u via deze app meldingen ontvangen wanneer de sensor een beweging detecteert. Daarnaast is het mogelijk om scenario’s in te stellen, bijvoorbeeld om slimme lampen automatisch aan te schakelen wanneer een beweging wordt gezien. Tevens is het mogelijk de sensor te gebruiken in combinatie met Google Assistant, Amazon Alexa of Siri.

Bij de Hombli Smart Motion Sensor wordt een sticker geleverd zodat de sensor eenvoudig op een effen oppervlak geplaatst kan worden. De sensor werkt op een vervangbare CR2 lithium batterij met een levensduur van meer dan een jaar. De batterij wordt meegeleverd.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.
Specificaties
Merk: Hombli Kleur: Zwart
Protocol: Bluetooth info Afmetingen: 38 x 35 mm (bxh)
Type: Bewegingssensor Kijkhoek: 120°
Batterijen inbegrepen: Ja Gebruik: Binnen
Voltage: 3 V Oud voor nieuw: uw oude apparaat info