123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Hombli Smart Smoke Detector | Wit

delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Beveilig uw woning tegen brand- en rookontwikkeling met deze slimme rookmelder van Hombli. De Hombli Smart Smoke Detector is een slimme rookmelder die eenvoudig te installeren en te gebruiken is, en u helpt om tijdig rookontwikkeling te ontdekken. De rookmelder is op afstand in te stellen en te bedienen via een app op uw smartphone.

De Hombli Smart Smoke Detector werkt via de Hombli-app (voor iOS of Android). Deze app werkt rechtstreeks op uw draadloze internet (wifi) verbinding. U heeft dus geen bridge of gateway nodig. In het geval van detectie van rook geeft de rookmelder een luid alarm af en stuurt deze via de app een push-notificatie naar uw telefoon. Ook ziet u instructies op het scherm over wat u dient te doen in het geval van brand.

Gaat het om een loos alarm? Dan kunt u met behulp van de Mute-functie in de Hombli-app eenvoudig het alarm uitzetten. Na 10 minuten wordt de rookmelder automatisch weer gereset, zodat deze weer werkt.

Montage is eenvoudig dankzij de magnetische werking van de rookmelder; bij de Hombli Smart Smoke Detector wordt een houder geleverd die met het meegeleverde 3M-tape aan het plafond kan worden bevestigd of met behulp van een schroef kan worden gemonteerd. Hier klikt u magnetisch de melder op. De geïntegreerde batterij heeft een levensduur van 10 jaar.

Let op: Dit is de witte uitvoering van de Hombli Smart Smoke Detector.
Specificaties
Merk: Hombli WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Rookmelder Batterijen inbegrepen: Ja
Voeding: Batterijen Batterijtype: CR14505
Protocol: Wifi (Tuya) info Kleur: Wit
Hoogte: 31,5 mm Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Diameter: Ø 120 mm Montage: Opbouw
Beschermingsniveau: IP20 info Aantal: 1 stuk
Gebruik: Binnen Oud voor nieuw: uw oude apparaat info