123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Kerstverlichting met app

Kerstverlichting met app kopen?

Met de kerstverlichting met app van 123led.nl creëert u vanaf de bank eenvoudig allerlei sfeervolle lichteffecten. De kerstlampjes werken namelijk met de Lights-app (voor iOS én Android), waarmee u onder andere kunt wisselen tussen acht lichtprogramma's. Ook andere kerstverlichting met app, zoals Twinkly kerstverlichting, koopt u bij ons. Bekijk verder ons handige schema om te zien hoeveel lampjes u voor uw boom nodig heeft.


Let op: de producten in deze groep zijn helemaal uitverkocht voor 2020.


123led Micro clusterverlichting 11 meter | extra warm wit | 400 lampjes met app bediening  LKO00060
vergroten
Sfeervolle led kerstverlichting met app bediening Deze led kerstverlichting zorgt voor het traditionele, warme kerstgevoel, maar is helemaal van deze tijd. U kunt de led kerstlampjes namelijk met een app op uw smartphone bedienen.

Microcluster kerstlampjes
Micro-clusterverlichting is een eenvoudige manier om sfeervolle lichteffecten te creëren in een kerstboom, rond een balk, meubelstuk, afdakje of andere plek in uw huis of tuin. Het 8 meter lange snoer bevat 400 kleine ledjes die op korte afstand van elkaar aan het snoer zijn bevestigd. Zo zorgt cluster kerstboomverlichting op een simpele manier voor een prachtig verspreid, warm licht.

Kerstlampjes bedienen met app
De zuinige, witte led lampjes zijn te bedienen via een app. Met de app kunt u makkelijk uw kerstverlichting aan of uit zetten, dimmen en wisselen tussen verschillende lichtprogramma's. Ook is het mogelijk om meerdere snoeren tegelijk of los van elkaar te bedienen. De app maakt verbinding met de adapter van de kerstverlichting via een Bluetooth-signaal. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Geschikt voor één smartphone!

8 lichtprogramma's
Snel knipperend, een langzaam verloopje of continu brandende kerstlampjes. Met 8 lichtprogramma's biedt deze kerstverlichting volop afwisseling. Met de meegeleverde controller wisselt u eenvoudig tussen de verschillende standen.

Ledlampjes voor binnen en buiten
Deze ledlampjes zijn bestand tegen regen en vocht. Zelfs bij een witte kerst blijven ze branden. Versier dit jaar dus niet alleen uw woonkamer, maar vergeet ook de tuin niet. Versier een struik of boom, verlicht de rand van uw dak of misschien wel het tuinhek.

  
 Klik hier voor meer informatie over de 8 lichtprogramma's.
Specificaties
Merk: 123led Connectable: Nee
Dimbaar: Ja, via app Type: Micro cluster
Watt: 3,6 W Aanloopsnoer: 3 m
Voltage: 220-240 V Verlichte lengte: 8 m
Beschermingsniveau: IP44 Totale lengte: 11 m
Lichtprogramma's: 8 Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kleur lampjes: Extra warm wit Protocol: Bluetooth
Afstand leds: 2 cm Aantal lampjes: 400
Keurmerk: CE, GS Diameter: Ø 5 mm
Kleur kabel: Groen Adapter inbegrepen: ja
Gebruik: Binnen/buiten Uitgangs Voltage: 31 V
Adapter: IP 44 Vorm kerstlamp: Kegel
Led per meter: 50
Sfeerimpressie
video
€ 19,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )

Bestel kerstverlichting met een app op 123led.nl

Kerstverlichting met app

Op 123led.nl vindt u een ruim assortiment van kerstverlichting met een app. Deze kerstlampjes kunt u met uw telefoon of tablet gemakkelijk aan- of uitzetten of dimmen. Ook kunt u wisselen tussen verschillende lichtprogramma's en is het mogelijk om meerdere snoeren, ongeacht of ze binnen of buiten hangen, tegelijk of los van elkaar te bedienen.

Hoe werkt de Lights app?

U kunt de Lights app gratis downloaden voor iOS en Android. Door het scannen van de QR-code maakt u vervolgens verbinding met de kerstverlichting. De app maakt verbinding met de adapter van de kerstverlichting via een Bluetooth-signaal.

 

Het is mogelijk om meerdere snoeren tegelijk of los van elkaar te bedienen. U kunt de lichtsnoeren per groep of ruimte bedienen, ongeacht of de led kerstverlichting binnen of buiten hangt. Dit doet u door in de app de kerstverlichting in te delen in groepen. Stel de timer in en kies voor snel knipperen, een langzaam verloopje of continu brandende led kerstlampjes; pas de sfeer en het effect aan wanneer u wilt! Meer informatie? Bekijk de video:


Hoeveel kerstlampjes met app heeft u nodig?

Het aantal lampjes dat u in uw kerstboom gebruikt is zeer belangrijk. Het gebruik van te veel of te weinig lampjes kan namelijk de sfeer en uitstraling negatief beïnvloeden. Daarom hebben wij ons advies voor u op een rij gezet in onderstaande tabel: 

 
Hoogte kerstboom Clusterverlichting Micro clusterverlichting
100 cm 576 lampjes N.v.t.
100 tot 150 cm 576 tot 1152 lampjes 400 lampjes
150 cm 1152 lampjes 560 lampjes
150 tot 200 cm 1152 tot 1512 lampjes 560 tot 800 lampjes

Is kerstverlichting waterdicht?

De kerstverlichting die u met een app kunt bedienen is zowel binnen als buiten te gebruiken. De producten hebben namelijk een beschermingsniveau van IP44 . Dit is een internationale norm, die aangeeft dat ze spatwaterdicht zijn. Het is wel heel belangrijk dat u adapters, stopcontacten en stekkerdozen zo goed mogelijk afschermt. 

Andere speciale kerstverlichting bestellen?

Kerstverlichting met app behoort tot de categorie speciale kerstverlichting. Bekijk in ons ruime assortiment ook de volgende soorten kerstboomverlichting:

  • Kerstverlichting met dimmer en timer: Deze kerstlampjes zijn voorzien van een handige dimmer en timer, waarmee u de helderheid kunt aanpassen én kunt zorgen dat het licht automatisch stopt met branden na een bepaalde tijd. 
  • Kerstverlichting met afstandsbediening: Gebruik geen app maar een handige meegeleverde afstandsbediening om de producten ook op afstand te kunnen bedienen. Hiermee kunt u onder andere schakelen tussen verschillende lichtprogramma's en de helderheid aanpassen.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!