123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nepsneeuw

Nepsneeuw kopen?

Bent u op zoek naar nepsneeuw voor het decoreren van uw huis of kerstversieringen tijdens de feestdagen? Bekijk dan ons ruime assortiment. Op 123led.nl vindt u spuitsneeuw, poedersneeuw, sneeuwdekens en nog veel meer. Leuk om toe te voegen aan uw kerstdorp of voor het versieren van uw raamkozijnen. Niet alleen nepsneeuw maar ook kunstmos gebruiken als versiering? Ook dat bestelt u bij ons.


Coen Bakker Sneeuwspray 300 ml | wit spuitsneeuw | 123led huismerk  LCO00051
vergroten
Omschrijving Met deze sneeuwspray van ons 123led-huismerk creëert u een echt kerstachtig gevoel. Breng de witte spuitsneeuw aan op de takken van uw kerstboom of op uw andere kerstdecoraties, op uw raam(kozijn) of rondom de boom voor het verzorgen van een echte winterse sfeer.

In de verpakking zit 300 ml sneeuwspray. Goed schudden voor gebruik; vervolgens is het makkelijk aan te brengen. Dit product is verder niet brandbaar en hierdoor extra veilig. 
Specificaties
Merk: 123led Type: Sneeuwspray
Gebruik: Binnen Inhoud in ml: 300
Kleur: Wit
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Coen Bakker Nepsneeuw 100 gram | wit | polyester | 123led huismerk  LCO00052
vergroten
Omschrijving Deze kunstsneeuw van ons 123led-huismerk is geschikt voor het extra kerstachtig maken van uw kerstboom, kerstdorp of raam(kozijn). Met de nepsneeuw wordt dat echte winterse gevoel gecreëerd, waardoor dit perfect is voor tijdens de feestdagen. 

De sneeuwvlokken zijn gemaakt van polyester en zien er zeer natuurlijk uit. In de verpakking zit 100 gram. 
Specificaties
Merk: 123led Kleur: Wit
Gebruik: Binnen Type: Kunstsneeuw
Morgen in huis
€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Coen Bakker Poedersneeuw 4 liter | wit | polyester | 123led huismerk  LCO00053
vergroten
Omschrijving Deze nepsneeuw van ons 123led-huismerk is perfect voor het creëren van die echte winterse sfeer tijdens de feestdagen. Een goede toevoeging aan bijvoorbeeld uw kerstdorp, maar ook voor onder de kerstboom of in het raamkozijn.

De poedersneeuw is gemaakt van polyester en is brandvertragend, waardoor dit een zeer veilige optie is. In de verpakking zit 4 liter.
Specificaties
Merk: 123led Kleur: Wit
Gebruik: Binnen Type: Poedersneeuw
Morgen in huis
€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Coen Bakker Sneeuwrol 90 x 240 cm | wit | polyester | 123led huismerk  LCO00054
vergroten
Omschrijving Deze sneeuwrol van ons 123led-huismerk is perfect voor het nóg kerstachtiger maken van uw kerstdecoraties. Door de rol onder uw kersthuisjes, kerstlantaarns of andere kerstaccessoires te plaatsen creëert u namelijk een extra winterse uitstraling en ziet alles er nog leuker uit. Het product kan ook gebruikt worden voor het bedekken van de stam van uw kerstboom.

De sneeuwrol is gemaakt van wit polyester en is brandvertragend, waardoor hiermee geen gevaarlijke situaties ontstaan. De afmetingen zijn als volgt: 90 bij 240 cm (bxl).
Specificaties
Merk: 123led Kleur: Wit
Afmetingen: 240 x 90 cm (lxb) Type: Sneeuwrol
Gebruik: Binnen
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Coen Bakker Sneeuwdeken 100 x 100 cm | wit | polyester | 123led huismerk  LCO00056
vergroten
Omschrijving Deze sneeuwdeken van ons 123led-huismerk is een perfecte toevoeging aan diverse kerstdecoraties tijdens de feestdagen. Zo kunt u deze onder uw kersthuisjes of kerstlantaarns plaatsen, maar ook rondom de stam van uw boom wikkelen om dat echte winterse gevoel te accentueren. Zo brengt u de kerstsfeer nog meer naar uw huis.

Deze sneeuwdeken is gemaakt van wit polyester. Dit materiaal is brandvertragend, waardoor de risico's hiermee beperkt zijn. Met de afmetingen van 100 bij 100 cm is deze deken van een perfecte grootte.
Specificaties
Merk: 123led Kleur: Wit
Afmetingen: 100 x 100 cm (lxb) Type: Sneeuwdeken
Gebruik: Binnen
Morgen in huis
€ 2,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Coen Bakker IJspegelrand 200 x 32 cm | wit | polyester | 123led huismerk  LCO00055
vergroten
Omschrijving Deze decoratieve ijspegelrand van ons 123led-huismerk is een ideale toevoeging aan uw huis tijdens de feestdagen. Het product is gemaakt van wit polyester en creëert een echte winterse sfeer. Met zijn afmetingen van 200 bij 32 cm (bxh) is het extra groot. 

Dit product is gemaakt van brandvertragend materiaal, waardoor hiermee geen gevaarlijke situaties gecreëerd worden. Zo is het een veilige optie. 
Specificaties
Merk: 123led Kleur: Wit
Afmetingen: 200 x 32 cm (bxh) Type: IJspegelrand
Gebruik: Binnen
Morgen in huis
€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel nepsneeuw op 123led.nl

Gebruik nepsneeuw van 123led.nl om te zorgen dat uw kerstboom of kerstdorp er nog kerstachtiger uitziet. Wij verkopen de kunstsneeuw in diverse varianten, waaronder spuitsneeuw, poedersneeuw en sneeuwdekens. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, zijn gemaakt van brandvertragend materiaal én bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Decoratie sneeuw: voor diverse toepassingen

Op 123led.nl vindt u verschillende soorten nepsneeuw. Hierbij een overzicht van ons assortiment:

  • Spuitsneeuw: Sneeuwspray is eenvoudig op de takken van uw kerstboom, op uw spiegels of in het raamkozijn aan te brengen en laat een witte waas achter. Als u het gebruikt in combinatie met sjablonen is dit product is ook perfect voor het creëren van kerstfiguren op het raam.
  • Poedersneeuw: Deze nepsneeuw is gemaakt van polyester en is eenvoudig op de gewenste plekken te strooien. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor het extra decoreren van kersthuisjes, maar ook voor gebruik in decoratieschalen.
  • Sneeuwrol of sneeuwdeken: Ook deze van polyester gemaakte sneeuwrol of sneeuwdeken zorgt voor een echte winterse uitstraling. Het witte deken is eenvoudig onder kerstdecoraties, zoals kerstlantaarns en kersthuisjes, neer te leggen of bijvoorbeeld te gebruiken als tafelkleed. Deze producten kunnen ook gebruikt worden voor het bedekken van de stam van uw kerstboom.
  • IJspegelrand: Dit product zorgt voor een winterse sfeer doordat het bestaat uit verschillende stroken die de vorm hebben van ijspegels. Dit is gemaakt van polyester en kan worden opgehangen aan wanden en raamkozijnen.

Hoe kiest u de juiste nepsneeuw?

Het soort nepsneeuw dat u uitkiest is dus vooral afhankelijk van de toepassing. Voor het toevoegen van 'sneeuw' op de takken van uw kerstboom is spuitsneeuw de beste oplossing, maar dit kunt u beter niet gebruiken voor uw kersthuisjes, aangezien u ze natuurlijk niet vuil wilt maken. Een ijspegelrand is perfect voor het versieren van wanden, ramen of deuren en een sneeuwdeken voor het bedekken van de stam van uw boom of voor die kersthuisjes. Voor elk doeleinde is er wel een geschikte variant te vinden.

 

Bijna alle soorten nepsneeuw zijn gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit maakt dat het een extra veilige optie is voor gebruik in combinatie met bijvoorbeeld kerstlampjes, omdat de risico's hiermee beperkt zijn. Ook als de producten door langdurig gebruik warm worden zorgt dit niet voor extra gevaar.

 

Weet u nog niet precies welke nepsneeuw u het beste kunt bestellen en heeft u daar onze hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!