123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Fairybell Kerstboom inclusief mast

Fairybell kerstboom inclusief mast kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een Fairybell kerstboom inclusief mast en voorzie de directe omgeving van uw woning of pand van een feestelijke kerstsfeer. Ideaal als u zelf niet over een vlaggenmast beschikt. De mast is eenvoudig neer te zetten en te gebruiken.


1 - 8 van 8

Bestel Fairybell kerstboom inclusief mast online

Het verlichten en versieren van een vlaggenmast tijdens de feestdagen voegt veel toe aan de kerstsfeer, van zowel uw woning (of bedrijf) als de straat waarin uw pand zich begeeft. Maar het is dan uiteraard wel noodzakelijk om in het bezit te zijn van een vlaggenmast. Dat is met de kerstboom inclusief mast van Fairybell niet langer een vereiste.

 

Bij deze kunstmatige lichtkerstboom zit een vlaggenmast inbegrepen. De mast kan eenvoudig in elkaar worden geschoven (gelijk aan een tentstok) en zorgt voor een stabiele constructie waaraan u de kerstboom kunt bevestigen.

Mogelijk te combineren met:

Veelgestelde vragen

Welke hoogte hebben de masten van Fairybell?

De Fairybell kerstbomen inclusief mast zijn beschikbaar in de hoogtes 2, 3 en 4 meter. Heeft u behoefte aan een hogere mast met verlichting? Dan raden wij aan om zelf een vlaggenmast aan te schaffen, zodat u ook gebruik kunt maken van de vlaggenmast kerstboom van Fairybell voor grotere hoogtes.

Hoe installeer ik de kerstboom inclusief mast?

Het monteren en installeren van een Fairybell kerstboom inclusief mast is zeer eenvoudig. U kunt de lichtsnoeren over het bovenste deel van de klikbare mast draperen, en deze vervolgens langer maken door de volgende elementen erop te klikken. Zo zit de verlichting al goed bovenin de mast. Vervolgens spant u de lichtsnoeren en zekert u deze met haringen in de grond, om zo de verlichting strak te trekken. Bekijk voor precieze instructies de handleiding van het product.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de Fairybell kerstboom inclusief mast? Of wilt u misschien meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op.