123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Lichtslang extra warm wit

Extra warm witte lichtslang kopen?

Bestel voordelig led lichtslangen die een extra warm witte lichtkleur verspreiden. Deze lichtslangen zijn dankzij de flexibiliteit eenvoudig te plaatsen en zijn dan ook de perfecte lichtbron voor het tegelijkertijd verlichten en versieren van uw woning of bedrijfspand.


Bestel extra warm witte lichtslang online

Op deze pagina vindt u ons assortiment 123led-huismerk lichtslangen die voor licht met een extra warm witte kleur zorgen. Deze lichtkleur wordt doorgaans als zeer sfeervol ervaren, en zorgt voor een warme en gezellige sfeer. De lichtslangen zijn flexibel en kunnen daardoor niet alleen in verschillende vormen gebogen worden, maar kunnen daardoor ook eenvoudig geplaatst worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Zijn extra warm witte lichtslangen duurzaam?

Ja, alle lichtslangen van ons 123led-huismerk zijn duurzaam. De lichtslangen maken gebruik van led diodes. Dit houdt in dat het licht op een zeer efficiënte worden geproduceerd, zonder gebruik te maken van warmte (gloeilamp) of gas (halogeen). Dit zorgt er niet alleen voor dat u energie bespaart, maar ook dat de lichtslang niet warm wordt.

Zijn extra warm witte lichtslangen waterdicht?

Ja, al onze 123led-huismerk lichtslangen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dit komt omdat deze lichtslangen IP44-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat ze stof- en waterdicht zijn. Het is wel belangrijk om als u de lichtslangen buiten aansluit ook rekening te houden met het stopcontact; het is verstandig als deze ook waterdicht is.
 

Wilt u meer weten over onze extra warm witte lichtslangen, of heeft u vragen over de andere kleuren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.