123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

LaMetric Time Slimme Wifi-klok | Zwart

€ 224,95 (€ 185,91 Exclusief 21% BTW)
(Tijdelijk uitverkocht)
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Omschrijving
Deze slimme wifi-klok van LaMetric is een echte toevoeging aan iedere ruimte. De klok heeft een retro-uitstraling en diverse displayfuncties. Toon hierop niet alleen de tijd, maar ook het weer, de financiële koersen, het laatste nieuws, uw inkomende mails en allerlei andere updates. Ook een timer of stopwatch instellen is mogelijk.

Creëer in de app verder uw eigen design met bewegende pixels en pas de klok zo helemaal aan uw smaak aan. Of gebruik de klok als bluetooth-speaker voor het afspelen van uw favoriete muziek. Zo is dit product perfect voor zowel thuis als op kantoor.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: LaMetric Beschermingsniveau: IP20 info
Protocol: Wifi, Bluetooth info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Slimme klok Gebruik: Binnen
Voltage: 100-240 V Video: Productvideo
Kleur: Zwart Assistant: Alexa, Homey
Uitgangs Voltage: 5 V Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 21 x 3,6 x 6,1 cm (lxbxh)

Hoe werkt het?
 

U kunt de klok gemakkelijk verbinden aan het wifi-netwerk en eenvoudig instellen met de gratis app op uw telefoon of tablet (voor Android of iOS). Plaats hem daarna op gewenste plek en sluit met de meegeleverde voedingskabel aan. Vervolgens kunt u ontelbare widgets aansluiten. De klok is namelijk onder andere compatibel met Netatmo, Philips Hue, Nest, Ring en Amazon Echo. U heeft uw smartphone overigens enkel nodig voor het instellen van de apps, want vervolgens kunt u met de drie knoppen op de klok zelf schakelen tussen de verschillende apps. 

De klok houdt u op de hoogte van verschillende dingen. Koppelt u bijvoorbeeld uw mailbox? Dan krijgt u een notificatie wanneer u een nieuw mail binnenkrijgt. Ook kunt u dus diverse smart home producten koppelen. Dit werkt volgens het IFTTT-principe. Stel bijvoorbeeld in dat uw slimme lampen van Philips Hue gaan branden als de wekker gaat. Zo wordt uw leven een stukje makkelijker!

Het product is voorzien van 37x8 witte leds en 8x8 gekleurde leds aan de zijkant. Hiermee creëert u uw eigen design. De klok is verder voorzien van een bluetooth-speaker en kunt u dus ook gebruiken voor het afspelen van de radio of uw eigen muziek via Spotify. Of gebruik als alarmklok en word vrolijk wakker met uw favoriete deuntjes. Door de ingebouwde lichtsensor heeft u er 's nachts geen last van. Ook kunt u dan de ruststand gebruiken.