123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Pulsdimmer

Bestel snel en eenvoudig een pulsdimmer

Koop een pulsdimmer van Eltako en dim uw verlichting met behulp van een pulsschakelaar. Zo kunt u uw lampen met een druk op de knop aan- en uitschakelen of dimmen en is er geen draaiknop nodig. Bij ons vindt u pulsdimmers met verschillende voltages en wattages.


Bestel voordelig een pulsdimmer

Bij ons vindt u diverse pulsdimmers van onder andere het merk Eltako. Deze pulsdimmers zijn dimmers die ingebouwd moeten worden en zijn geschikt voor verschillende hoeveelheden wattages en voltages. Daarnaast zijn ze uitgerust met een klik-systeem, waardoor ze niet dezelfde dimmer as hebben die conventionele dimmers wel hebben. Verder maken pulsdimmers het mogelijk om uw lampen aan de hand van een pulsschakelaar in- en uit te schakelen en te dimmen. Lees hieronder meer over ons assortiment pulsdimmers of bestel hierboven direct degene die u nodig heeft.

Ons assortiment pulsdimmers

In ons assortiment vindt u enkele pulsdimmers. Het is belangrijk dat u goed kijkt naar hoeveel wattage de pulsdimmer maximaal kan hebben, zodat u er zeker van bent dat u de juiste koopt. De pulsdimmers in ons assortiment zijn:

  • Pulsdimmer EUD61NPN-UC: deze universele pulsdimmer van Eltako is geschikt voor alle dimbare led- en spaarlampen van bekende merken. De inbouwdimmer is daarnaast geschikt voor maximaal 100 W dimbare lampen van 230 V.
  • Pulsdimmer EUD61NPL-230V: deze universele inbouwdimmer van Eltako is geschikt voor alle dimbare led- en spaarlampen met een maximale wattage van 200 W .

Voordelen pulsdimmers

Pulsdimmers brengen enkele voordelen met zich mee. Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet:

  • Pulsdimmers zorgen voor een soepele en stabiele lichtsterktes: bij conventionele dimmers bestaat nog wel eens het risico op flikkeringen. Bij pulsdimmers is dit niet het geval.
  • Pulsdimmers zijn compatibel met veel verschillende lampen, zoals led lampen, gloeilampen, halogeenlampen en sommige types spaarlampen.
  • Met een pulsdimmer kunt u nauwkeurig het licht en de sfeer instellen.
  • Pulsdimmers hebben een hoge energie-efficiëntie: ze maken gebruik van korte pulsen energie, waardoor er minder elektriciteit verloren gaat in vergelijking met fase-afsnijdingsdimmers.

Dit zijn maar een paar voordelen die pulsdimmer met zich meebrengen. Bestel hierboven direct een pulsdimmer en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een pulsdimmer?

Een pulsdimmer is een dimmer die is uitgerust met een klik-systeem. Deze dimmer beschikt dus niet over dezelfde ‘normale’ dimmer as die andere dimmers hebben.

Zijn pulsdimmers geschikt voor alle soorten verlichting ?

Over het algemeen kunnen pulsdimmers gebruikt worden voor gloeilampen, halogeenlampen, led lampen en sommige types spaarlampen. Het blijft belangrijk om bij een aanschaf van een pulsdimmer of led lamp om te kijken naar de compatibiliteit. Vaak wordt er vanuit de fabrikant aangegeven welke dimmer voor een (led) lamp geschikt is.

Wat is het verschil tussen inbouwdimmers en pulsdimmers?

Inbouwdimmers zijn uitgerust met een conventionele dimmer as, terwijl een pulsdimmer is uitgerust met een klik-systeem. U kunt uw lampen dan via een pulsschakelaar bedienen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over pulsdimmers? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.