123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nanoleaf Shapes Triangles | 3 stuks | Uitbreidingsset

€ 59,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 49,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
In deze uitbreidingsset voor Nanoleaf Shapes vindt u 3 driehoek led panelen. Deze kunnen makkelijk gebruikt worden om uw huidige Nanoleaf Shapes lichtvorm mee uit te breiden. De driehoeken kunnen naar wens aan een bestaande vorm gekoppeld worden om uw creatie een ander aangezicht te geven. Als ze gekoppeld zijn werken deze via dezelfde controller en voeding als de bestaande Nanoleaf Shapes; de bediening gaat dus ook via dezelfde lichtvorm in de Nanoleaf app (iOS, Android of Desktop).

Hoe werkt het?
De 3 panelen uit deze uitbreidingsset dienen aan de bestaande panelen en aan een oppervlak bevestigd te worden. Dit kan met de meegeleverde schroefplaatjes of plakkertjes, en met de connectie-plaatjes. Ze maken gebruik van de bestaande voeding en controller.

De Nanoleaf producten werken volledig via de Nanoleaf app. Vanuit deze app kunnen Nanoleaf panelen worden in- en uitgeschakeld, gedimd en volledig worden gepersonaliseerd. U kunt zelf de kleur en het lichtpatroon veranderen en timers instellen. Via de app heeft u ook toegang tot een grote database met voorgeprogrammeerde templates met patronen en kleuren.Gebruikt u liever een andere bedieningsmethode? Kijk dan naar de Nanoleaf remote, een afstandsbediening met de vorm van een grote 12-kantige dobbelsteen die u een unieke manier geeft om uw Nanoleaf verlichting te bedienen.

Een controller heeft een capaciteit van 500 panelen. De voedingskabel heeft een vermogen van 42W, wat voldoende is voor de werking van 28 van de meegeleverde soort led driehoeken. Let op deze maximale capaciteit bij het uitbreiden. Is het vermogen van de huidige voeding onvoldoende? Bestel dan een extra voedingsadapter.
Specificaties
Merk: Nanoleaf Beschermingsniveau: IP20 info
Lichtopbrengst: 240 lumen info CRI: Ra> 80 info
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Kleurtemperatuur: RGB + 1200-6500 K info Gebruik: Binnen
Vorm: Driehoek info Koppelbaar: Uitbreiding
Type: Shapes Triangles Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja, via app info Aantal lampjes: 3
Voltage: 220-240 V Montage: Opbouw
Branduren: 25.000 uur Assistant: Google, Alexa
Afmetingen: 23 x 20 cm (bxh) Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
HomeKit Google Alexa