123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nedis SmartLife Robotstofzuiger met stofstation | Laser navigatie | Wi-Fi | Zwart

Omschrijving
Deze slimme Nedis SmartLife 3-in-1 robotstofzuiger, uitgevoerd in een moderne zwarte kleur, combineert efficiënte reiniging met slimme technologie, waardoor het schoonmaken van uw huis moeitelozer dan ooit wordt. Dankzij de laser navigatie beweegt deze robotstofzuiger zich naadloos door uw huis, waarbij hij obstakels ontwijkt en vanwege de borstel efficiënt elk hoekje van de kamer bereikt. Bovendien detecteert dit apparaat ook deurdrempels. Wanneer deze niet hoger dan 20 mm zijn, kan de robotreiniger zichzelf over de drempel heen verplaatsen. U kunt daarnaast ook instellen dat de robotreiniger kan vegen, stofzuigen of dweilen. Kies uit 3 verschillende reinigingsmodi: AUTO-modus voor algemene reiniging, randmodus voor randreiniging en spot-modus voor specifieke reiniging van kleine oppervlaktes.

U kunt in de Nedis SmartLife-app (Android en iOS) op de kaart precies aangeven waar de robotstofzuiger moet schoonmaken. De precieze mapping zorgt ervoor dat geen enkel plekje wordt overgeslagen, wat resulteert in een grondig gereinigd huis. Bedien uw robotstofzuiger eenvoudig via wifi met de bijbehorende Nedis-app of met uw stem via Google Assistant, Amazon Alexa of Siri. Stel schoonmaakschema's in, pas instellingen aan en monitor de schoonmaakstatus, allemaal vanaf uw smartphone. Deze functies maken het mogelijk om uw schoonmaakactiviteiten volledig te automatiseren en aan te passen aan uw dagelijkse routine.

Met een maximale gebruiksduur van 240 minuten kan deze robotstofzuiger lange tijd doorgaan zonder opgeladen te hoeven worden. Wanneer de batterij bijna leeg is, keert de stofzuiger automatisch terug naar het oplaadstation om zichzelf op te laden, zodat hij altijd klaar is voor de volgende schoonmaaksessie. Wanneer dit gebeurt middenin een schoonmaaksessie, zal de stofzuiger weer automatisch doorgaan waar hij gebleven was.

Het opvangreservoir van alle stof is maar liefst 3 liter. Hierdoor hoeft u nog minder vaak de zak te legen als bij de normale stofzuigers. Dit betekent minder onderhoud en meer tijd om te genieten van een schoon huis. Deze robotstofzuiger is ontworpen om op verschillende oppervlakken te werken, van harde vloeren tot tapijten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huishouden. De krachtige zuigkracht zorgt ervoor dat stof, haar en ander vuil effectief worden opgezogen, waardoor uw huis vlekkeloos schoon blijft. Omdat deze stofzuiger is voorzien van een 3-laags stoffiltratie, zorgt het ervoor dat tot 99,5% van kleine huisstofmijten, deeltjes en allergenen worden opgevangen en niet terug op de vloer eindigen.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Nedis Laadtijd: 6 uur
Protocol: Wifi info Accuduur: 240 min
Type: Slimme stofzuiger Stekker type: Euro / Type-C (CEE 7/16)
Voeding: Batterijvoeding WiFi: Ja 2.4 GHZ
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kleur: Zwart Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Voltage type: AC Inhoud in ml: 300
Afmetingen: 540 x 350 x 320 mm (lxbxh) Extra info: Handleiding
Materiaal: Kunststof Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kabellengte: 100 cm