123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Indoor Siren | Slimme binnensirene

€ 73,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 60,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Voeg deze slimme binnensirene van Netatmo toe aan uw Netatmo binnencamera om een nóg vollediger beveiligingssysteem te krijgen. Inbrekers worden door de camera herkent en de luide sirene zorgt er vervolgens voor dat zij uw huis snel verlaten. Ga voortaan met een veilig gevoel op pad.

In de verpakking vindt u de slimme binnensirene, vier AA-batterijen en een montagekit. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Video: Productvideo
Protocol: Wifi info Diepte: 35 mm
Type: Slimme sirene Assistant: Apple HomeKit
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Diameter: Ø 130 mm

Hoe werkt het?
 

Heeft u al een Netatmo slimme binnencamera? Dan kunt u heel eenvoudig een slimme binnensirene toevoegen. Deze kunt u koppelen aan een app (voor iOS of Android) op uw telefoon of tablet.

De slimme camera heeft een zeer geavanceerde techniek, waarmee via gezichtsherkenning gedetecteerd kan worden of er een bekende of een onbekende binnen komt lopen. Wordt er een onbekend persoon gedetecteerd? Dan geeft de slimme camera een seintje aan de binnensirene, waarna er een oorverdovend alarm weerklinkt (van 110 decibel). Hiermee wordt iedere inbreker afgeschrikt.

Naast het feit dat het alarm afgaat wordt ook u gewaarschuwd, want er wordt op hetzelfde moment een waarschuwingsberichtje naar uw telefoon gestuurd. Zo kunt ook u direct maatregelen nemen, waar u ook bent.

De indruk wekken dat u thuis bent, terwijl u eigenlijk helemaal niet thuis bent? Dat doet u met de huisgeluiden die u door de sirene kan laten afspelen. Hondengeblaf of het geluid van huilende kinderen bijvoorbeeld. Zo lijkt het net alsof u er gewoon bent, ook als u aan de andere kant van de wereld zit.
 

Installatie
 

Installatie gaat eenvoudig en is binnen enkele minuten gedaan. De sirene kan gemonteerd worden aan een meubel of aan de muur. Bovendien kan de sirene zowel werken op batterijen als aangesloten worden op het elektriciteitsnetwerk.