123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Slimme Koolmonoxidemelder

€ 99,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 82,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Gebruik deze slimme koolmonoxidemelder van Netatmo zodat u nooit meer bang hoeft te zijn voor ongelukjes. Hiermee wordt het koolmonixideniveau in een ruimte gemeten en wordt u gewaarschuwd als dit reukloze en onzichtbare gas gedetecteerd wordt. Via een alarm én een melding op uw telefoon wordt u zo altijd op de hoogte gehouden. 

Complete verpakking
In de verpakking vindt u de slimme koolmonoxidemelder, een muurmontageplaat, twee schroeven en twee pluggen en een handleiding.
 
Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Afmetingen: 100 x 100 x 23 mm (lxbxh)
Protocol: Wifi, Bluetooth info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Koolmonoxidemelder Gebruik: Binnen
Voeding: Batterijen Aantal: 1 stuk
Batterijen inbegrepen: Ja Handleiding: PDF
Kleur: Wit Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
HomeKit

Hoe werkt het?
 

Verbind deze slimme koolmonoxidemelder via de wifi aan een app op uw telefoon of tablet. De melder meet dan de uitstoot van koolmonoxidedeeltjes van alle verbrandingstoestellen in uw huis. Zo ontvangt u real-time-waarschuwingen wanneer er mogelijke gevaren ontdekt worden. Dankzij het alarm, dat een geluid maakt van 85 decibellen, wordt u ook op auditieve wijze op de hoogte gebracht. 

Spraakbesturing is mogelijk. De koolmonoxidemelder is namelijk te koppelen aan Apple HomeKit. Of verbind de melder aan uw slimme thermostaat van Netatmo om deze met elkaar samen te laten werken. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat de thermostaat uitgeschakeld wordt als de koolmonoxidemelder gevaar detecteert.
 

Lange batterijduur
 

De koolmonoxidemelder heeft een batterij die meer dan tien jaar meegaat. Het vervangen van de batterijen is dus bijna nooit nodig. Zijn de batterijen leeg? Dan krijgt u een melding op uw telefoon. Op deze manier vergeet u nooit de batterijen te vervangen en loopt u dus nooit meer per ongeluk gevaar. Doordat de koolmonoxidemelder zichzelf test en controleert, weet u dat deze altijd optimaal werkt.
 

Installatie
 

In een paar minuten is deze koolmonoxidemelder geïnstalleerd. Er is geen bedrading nodig; de melder kan gewoon vastgeschroefd worden. Plaats hem in de buurt van een verbrandingsapparaat, zoals een ketel, open haard of gasfornuis, om voor de beste werking te gaan.