123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Pack | 3 additionele slimme radiatorkranen

€ 209,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 173,14 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Heeft u een slimme thermostaat van Netatmo? Breid dan uw slimme verwarming uit met deze set van drie radiatorkranen. Hiermee is het mogelijk om de temperatuur in elke kamer afzonderlijk te bedienen én kunt u het energieverbruik per radiator zeer nauwgezet in de gaten houden. Dit alles doet u met een app op uw telefoon of tablet. 

Complete verpakking
In de verpakking vindt u drie slimme radiatorkranen, drie adaptersets, drie sets van gekleurde stickers en zes AA-batterijen. Hiermee kunt u direct aan de slag.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Werktemperatuur: 5 tot 30 °C
Protocol: Wifi info Video: Productvideo
Type: Slimme radiatorknop Assistant: Apple HomeKit
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Wit
Werkt met
HomeKit Homey Google

Hoe werkt het?
 

Om deze slimme radiatorkranen te gebruiken heeft u een Netatmo slimme thermostaat nodig. Wanneer u deze heeft is installatie eenvoudig. Deze radiatorkranen zijn, net als de slimme thermostaat zelf, te bedienen met een app op uw telefoon of tablet (voor Android en iOS). Doe dit vanaf uw luie stoel, terwijl u op werk zit of zelfs vanaf uw vakantieadres. 
 

Compatibiliteit
 

De radiatorkranen passen op alle gangbare thermostatische radiatoren. Hiermee kunt u dus drie radiatoren in huis slim maken en deze afzonderlijk van elkaar aansturen. Het aansturen kunt u niet alleen met de app doen, maar ook met de knoppen op de radiatorkranen zelf of door middel van stembediening (via Apple HomeKit of Google Assistent). 
 

Energiebesparing
 

Ga energieverspilling tegen met dank aan deze radiatorkranen. Ze spelen namelijk perfect in op de leefomgeving in huis, waardoor de temperatuur nooit te hoog wordt. Zo wordt er gewerkt met een open raam-detectie (waarmee gemeten wordt of het raam open staat) én meet de radiator de buitentemperatuur, zodat verwarming ook hieraan kan worden aangepast.

Verder houdt u dankzij de radiatorkranen uw energieverbruik in de gaten en bekijkt u in duidelijke grafieken waar de meeste winst op te behalen valt. Probeer met het gebruik hiervan uw energiekosten te verlagen. 
 

Design


De radiatorkranen hebben een tijdloos en minimalistisch design. Bovendien zijn ze te personaliseren met verschillende kleurstickers (in oranje, groen, geel en rood). Op de kranen wordt verder een real time-weergave gegeven van de temperatuur in de ruimte én kunt u de temperatuur handmatig aanpassen. Zo heeft u dus niet perse de app nodig.