123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Weather Station | Slim weerstation

€ 159,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 131,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met dit slimme weerstation van Netatmo zorgt u voor gezondere lucht binnenshuis én houdt u de lucht buitenshuis nauwlettend in de gaten. Het weerstation bestaat namelijk uit zowel een binnen- als een buitenmodule die allebei via een gratis app op uw telefoon of tablet in de gaten te houden zijn. Ga hiermee voor een verhoogd wooncomfort.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u het slimme weerstation (met een binnen- en een buitenmodule), een micro USB-stroomadapter, een muurbevestiging voor de buitenmodule en twee AAA-batterijen.
 
Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Video: Productvideo
Protocol: Wifi info Assistant: Apple HomeKit
Type: Slim weerstation Handleiding: PDF
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
WiFi: Ja 2.4 GHZ
Werkt met
HomeKit Homey

Hoe werkt het?
 

Verbind dit weerstation aan een app op uw telefoon of tablet (voor Android én iOS) en check hierin de huidige én toekomstige weers- en klimaatomstandigheden van binnen en buiten. De binnenmodule zet u binnenshuis neer en de buitenmodule is voor bijvoorbeeld in de tuin. Deze twee modules meten verschillende zaken voor u. Via de app krijgt u meldingen hierover én kunt u alle statistieken in de gaten houden.

Via de app kunt u bovendien ook automatiseringen instellen op basis van de kwaliteit. Dit doet u door het weerstation via de Apple HomeKit te verbinden aan uw andere slimme apparaten.
 

Wat kunt u allemaal in de gaten houden?


Met de modules worden de luchtvochtigheid, de temperatuur, de luchtdruk, de luchtkwaliteit, het CO2-gehalte en het geluidsniveau gemeten. Hiermee wordt dan ook een zeer compleet beeld gevormd van de luchtomstandigheden. Wordt er bijvoorbeeld geregistreerd dat de kwaliteit van de lucht binnenshuis niet zo goed is? Dan krijgt u een melding op uw telefoon en weet u dat u even moet ventileren. Zo krijgt u een gezonder huis. 

Verder kunt u via de app data en metingen uit het heden en verleden bekijken én ziet u verschillende voorspellingen voor de toekomst. Zo kunt u uw gedrag altijd aanpassen aan accurate weersvoorspellingen. Bovendien weet u hiermee altijd hoe de luchtkwaliteit rondom uw huis is. 
 

Design
 

De binnen- en buitenmodule hebben een elegant design. De stevige aluminium behuizing is bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden.