123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Daylo wandlamp zwart | White en Color Ambiance

€ 129,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 107,40 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving

Met deze prachtige wandlamp van Philips Hue creëert u een cirkel van licht in uw tuin. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst, wat zorgt voor een prachtig effect. U kunt de lamp nóg specialer maken door deze licht te laten verspreiden in een voor u geschikte lichtkleur. Dit kunt u doen via de app op uw telefoon of tablet, waarmee u het licht ook kunt aan- of uitzetten, automatiseren en verder personaliseren. 


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig; deze wordt niet meegeleverd. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 1050 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 22 x 22 x 7,6 cm (lxbxh)
Watt: 15 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: II
Vervangt Watt: 80 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  139,99
123led prijs €  129,95
U bespaart €  10,04

Hoe werkt het?
 

Deze Philips Hue Daylo wandlamp kan dus licht uitstralen in iedere gewenste kleur. Via de app op uw telefoon of tablet kunt u kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren licht en een breed spectrum aan wittinten (2.000K tot 6.500K) om dé kleur te vinden die u het liefst in uw tuin ziet. Ga zo voor warm witte verlichting, koud wit licht, of licht in een bijzondere kleur, zoals paars, groen, oranje of rood.

Met een paar vingerklikken kunt u de kleur altijd veranderen, ook als u niet thuis bent. Ook kunt u schema's of timers instellen waarmee het gebruik van de lamp geautomatiseerd wordt. Zorg bijvoorbeeld dat de lamp elke dag in de avond een paar uur gaat branden of zorg dat deze aangaat als u thuiskomt (door middel van geofencing). 

Uw lamp met uw stem bedienen? Dat is mogelijk! De lamp is namelijk compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit.
 

Installatie
 

Voor gebruik van deze muurlamp is de Philips Hue-bridge vereist. Verder worden alle kabels die er nodig zijn meegeleverd. Met behulp van deze bridge kunt u de lamp verbinden aan de app op uw telefoon of tablet (iOS of Android). Hiermee kunt u de lamp op afstand bedienen, slimme handelingen uitvoeren en de lamp laten samenwerken met andere lampen in uw Zigbee-netwerk.

De zwarte armatuur heeft een geïntegreerde 15W led lamp en is van hoge kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en synthetische materialen bent u verzekerd dat deze wel tegen een stootje kan. Ook tegen verschillende weersomstandigheden is de lamp bestand (IP44).