123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Eve

De goedkoopste Eve Smart Home producten bij 123led

Bestel goedkoop smart home producten van Eve. Met de Smart Home producten van Eve maakt u uw huis van binnen én buiten slim. Kies voor een van de sensoren om iedere beweging of het weer te monitoren. Of kies ervoor om uw verwarming smart te maken zodat u deze van een afstand kunt instellen. Alle producten bedient u eenvoudig via wifi of bluetooth, door middel van een app op uw telefoon.
Eve slimme lampen
werkt via bluetooth en wifi *geen bridge nodig
1 - 0 van 0

Bestel voordelig Smart Home producten van Eve

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan Smart Home producten van het merk Eve. Met deze producten maakt u de bediening van apparaten in uw huis zeer eenvoudig én energiezuinig. De slimme producten van Eve maken gebruik van bluetooth en wifi, waardoor u geen bridge nodig heeft. Lees hieronder meer over de Smart Home apparaten van Eve in ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Eve Smart Home producten: ons assortiment

Bij ons vindt u diverse slimme apparaten van Eve. Deze smart producten werken allemaal enkel in combinatie met Apple HomeKit. Om u hier een beeld van te geven hebben we hieronder een greep uit ons assortiment voor u opgeschreven:

  • Slimme stekker: In ons assortiment slimme stekker vindt u onder andere een set van 2 slimme stekkers en een slimme stekkerdoos. Beiden zijn voorzien van een energiemeter, zodat u uw energieverbruik in de gaten kunt houden.
  • Slimme radiatorknop: Met de slimme radiatorknop van Eve heeft u altijd eenvoudig de controle over de temperatuur in huis. Zet de verwarming aan, uit, lager of hoger of schakel tijdschema’s in via uw smartphone, tablet of Apple Watch.
  • Slimme sensoren: Eve heeft meerdere slimme sensoren op de markt gebracht. De slimme sensoren die u in ons assortiment kunt vinden zijn onder andere een slimme luchtkwaliteitsensor en een slimme bewegingssensor.
  • Slim weerstation: Met een slim weerstation van Eve houdt u eenvoudig de lucht buitenshuis in de gaten. U kunt via de app onder andere de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtdruk en luchtvochtigheid aflezen.
  • Slimme schakelaar: Met de slimme schakelaar maakt u al uw lampen slim. U kunt de lampen aan of uit zetten door middel van de app op uw smartphone, tablet, Apple Watch of via een spraakopdracht. Uiteraard kunt u ook de schakelaar zelf gebruiken voor het bedienen van uw verlichting.
  • Slimme led strip: Met een smart led strip kunt u eenvoudig zelf de juiste sfeer creëren in huis. Via de app kunt u de led strip aan- en uitzetten, dimmen, personaliseren en u kunt schema’s instellen.

Met het gebruiken van Smart Home producten van Eve maakt u de bediening van diverse apparaten in huis makkelijker en sneller en kunt u ook nog eens energie besparen. Bestel vandaag nog slimme producten van Eve en krijg ze morgen al thuisbezorgd.

Smart Home producten van Eve bedienen

De Smart Home producten van Eve werken allemaal op wifi en bluetooth. Hierdoor heeft u geen bridge nodig. Het enige wat u nodig heeft is een stabiele en sterke internetverbinding. Vervolgens kunt u de slimme producten koppelen aan de Apple HomeKit-app om ze te kunnen bedienen en personaliseren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werken smart home producten van Eve?

Smart Home apparaten van Eve werken via wifi of bluetooth en zijn enkel te gebruiken in combinatie met Apple HomeKit. Nadat u deze gekoppeld heeft aan de HomeKit app, kunt u de apparaten bedienen via de app of via een spraakopdracht.

Waar koop ik slimme apparaten van Eve?

Smart Home producten van Eve koopt u voordelig bij 123led.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan Eve Smart Home producten, zoals slimme stekkers, radiatorknoppen, sensoren en schakelaars. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Smart Home producten van Eve? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.