123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tado Slimme Radiatorknop Starterskit V3+

€ 134,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 111,16 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze slimme radiatorknop-starterskit maakt u uw leven een stuk comfortabeler. De radiatorknop is namelijk aan uw radiator te bevestigen voor het toevoegen van een hoop slimme functionaliteiten. De knop werkt samen met een app op uw telefoon op tablet, waarop u de temperatuur kunt regelen, controleren en automatiseren. Ga met deze knop voor een verhoogd gebruikersgemak én een verlaagde energierekening.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Tado Kleur: Wit
Protocol: IFTTT, 868 MHz info Lengte: 78 mm
Type: Smart radiatorknop Diameter: Ø 52 mm
Batterijtype: 2x AA Beschermingsniveau: IP20 info
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
HomeKit Google Alexa

Hoe werkt het?
 

Vervang uw conventionele radiatorknop door deze slimme knop van Tado. Deze is vervolgens via een internetbridge (die meegeleverd wordt) te verbinden aan een app op uw telefoon. Hiermee kunt u de radiator aansturen, waar u ook bent. Zo kunt u ervoor zorgen dat u in een lekkere warme kamer thuis komt. Bovendien kunt u ook schema's instellen, zodat de radiator bijvoorbeeld alleen op gezette tijden aanstaat. 

Verder past de radiator zich dankzij deze knop ook volledig aan uw leven aan. Zo wordt er aan de hand van de locatie van bewoners bepaald of er iemand thuis is, waardoor het huis bijvoorbeeld niet verwarmd wordt als dat niet het geval is. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de energie en de verwarmingskosten. Bovendien kunt u via de app alle statistieken en rapporten met betrekking tot het gebruik in de gaten houden. 

Geen zin om de app te gebruiken? Dan kunt u ook gewoon aan de slimme radiatorknop draaien. Dit product wordt verder geleverd met een internetbridge, USB-kabel, stekker, ethernetkabel, zes adapterringen en twee AA-batterijen.
 

Compatibiliteit
 

Deze slimme radiatorknop is compatibel met radiatorventielen van Danfoss, Myson, Drayton, Oventrop, Honeywell en andere standaard radiatoren die thermostatische radiatorventielen hebben. De radiatorknop kan verder gebruikt worden in combinatie met Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa en IFTTT.