123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tile Performance Pack 2022 | Bluetooth tracker | Zwart | 2 stuks

€ 57,95 (€ 47,89 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze Tile Performance Pack 2022 bevat een Tile Mate en een Tile Slim; bluetooth trackers die u helpen om uw verloren eigendommen terug te vinden. De trackers werken door middel van de Tile-app (voor iOS of Android) en een bluetooth verbinding. Door de app te gebruiken kunt u de Tile tracker een geluid laten maken, zodat u deze weer kunt vinden. Ook werkt dit andersom; u kunt door de tracker in te drukken uw telefoon af laten gaan, zodat u deze kunt vinden als u uw telefoon kwijt bent.

Daarnaast is het ook mogelijk om de tracker (en het voorwerp waar de tracker aan vast zit) te vinden als u buiten het bereik van de bluetooth verbinding bent. De app onthoudt namelijk de laatste locatie van de tracker. Ook wordt de bluetooth verbinding van andere Tile gebruikers benut om u in te lichten over de locatie van uw eigendommen, uiteraard anoniem.

De Tile Mate is een vierkante bluetooth tracker met een grootte van 37,8 x 37,8 mm en een dikte van 7,1 mm. De Tile is dankzij de vorm en het beperkte gewicht en formaat vooral geschikt om aan bijvoorbeeld een tas of een sleutelbos te bevestigen.

De Tile Slim daarentegen is een vlakke, rechthoekige tracker met een grootte van 85,5 x 54 mm en een dikte van slechts 2,5 mm. Door de zeer beperkte dikte (vergelijkbaar met een pinpas) is de Tile Slim vooral handig voor toepassing in een portemonnee, een telefoon- of laptophoes of in een bagagelabel. Zo kunt u bijvoorbeeld precies zien waar uw koffer zich bevindt als u op reis gaat.

Zowel de Tile Mate als de Tile Slim hebben een bluetooth bereik van 76 meter, zijn voorzien van een niet-vervangbare batterij die 3 jaar meegaat en zijn zwart van kleur. Ook zijn beide Tiles met een IP67-certificering waterbestendig.
Specificaties
Merk: Tile Gebruik: Binnen/buiten
Protocol: Bluetooth 4.0 info Serie: Starter Pack 2022
Kleur: Zwart Aantal: 2
Type: Tracker Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Beschermingsniveau: IP67 info