123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

WOOX R4040 slimme PTZ camera voor binnen | Wit | 1080p

€ 34,95 20% korting: € 27,96 (Inclusief 21% BTW) (€ 23,11 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Gebruik deze slimme PTZ camera van WOOX om uw woning op ieder moment en waar u ook bent in de gaten te kunnen houden. U kunt de camera namelijk verbinden aan een app op uw telefoon of tablet, waarop u meldingen binnenkrijgt als er iets aan de hand is. Zo weet u altijd wat er gebeurt in huis of in uw bedrijfspand.

De camera maakt superscherpe videobeelden (1080p) die dus op ieder moment te bekijken zijn. Doordat de kop van de camera bovendien kan bewegen heeft u een 360° overview van een kamer en kunt u echt álles zien. Voor het beste zicht is de PTZ camera zelfs altijd live te besturen en te roteren. Of zoom in om iets beter te kunnen zien.

De verpakking bevat de PTZ camera voor binnen, een USB-kabel, een montagebeugel, een adapter, schroeven en stickers en een gebruikershandleiding.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Geluid: ja
Kleur: Wit Inclusief MicroSD: Nee
Beschermingsniveau: IP20 info MicroSD uitbreidbaar tot: max. 128 GB
Voeding: 5V Assistant: Google, Alexa
Adapter inbegrepen: Ja Protocol: Wifi (Tuya) info
Bewegingssensor: Ja Afmetingen: 74 x 74 x 107 mm (lxbxh)
Werktemperatuur: -10 tot +45 °C Type: Slimme camera
Kijkhoek: 360° Nummer: R4040
WiFi: Ja 2.4 GHZ Video: Productvideo
Gebruik: Binnen Opslag: Cloud, Micro SD
Montage: Tafelmodel Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Beeldkwaliteit: 1080p
Bestel mee:
SanDisk UltraSDXC 64GB

SanDisk UltraSDXC 64GB € 19,50

SanDisk UltraSDXC 128GB

SanDisk UltraSDXC 128GB € 27,50

Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri

Hoe werkt het?
 

Voor het aansluiten van deze slimme camera hoeft u niet in het bezit te zijn van een extra hub of bridge. Er is slechts een betrouwbaar wifi-netwerk (2.4GHz) nodig om de camera aan de gratis app te verbinden (geschikt voor iOS of Android).

Vervolgens kunt u met uw telefoon op ieder moment de beelden van de camera bekijken. Bovendien krijgt u intelligente meldingen binnen, bijvoorbeeld wanneer er bewegingen gedetecteerd worden. Handige optie: u kunt zelf altijd de meldingen aanpassen, zodat u ze alleen binnenkrijgt wanneer ze voor u van belang zijn.

Met de ingebouwde microfoon en speaker kunt u daarnaast altijd communiceren met de persoon aan de andere kant van de camera, of dit nu de pakketbezorger, een mogelijke inbreker of uw bezoek is.
 

Camerabeelden
 

De camera maakt zeer scherpe en duidelijke Full HD-camerabeelden met 1080p-resolutie. Doordat de kop van de camera zowel horizontaal geroteerd (360°) als verticaal gedraaid (104°) kan worden heeft u hiermee altijd het beste zicht. U kunt de stand van de camera bovendien op ieder moment aanpassen, waar u ook bent. En door de IR-nachtvisie worden er ook 's nachts duidelijke beelden gemaakt (met een bereik van 8 meter).

De beelden kunnen opgeslagen worden in uw telefoon of op een MicroSD-kaart van max. 128 GB (niet meegeleverd). Doordat de beelden goed beschermd blijven en alleen in de app bekeken kunnen worden komen ze nooit in de verkeerde handen terecht.
 

Compatibiliteit
 

De camera is compatibel met een voice assistant, zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Hierdoor kunt u ook spraakbesturing gebruiken. De camera is tot slot neer te zetten of op te hangen aan een wand of plafond.