123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

WOOX R4967 Slimme lichtschakelaar wit

€ 7,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Met deze slimme lichtschakelaar van WOOX kunt u uw traditionele (licht)schakelaar vervangen. Zo kunt u uw normale lamp in het vervolg als een slimme lamp bedienen, namelijk met een app op uw telefoon of tablet. Zet de lamp aan vanuit uw luie stoel, maar ook als u op uw werk of op vakantie bent.

De slimme schakelaar kan verder onzichtbaar in de muur gemonteerd worden én u heeft geen hub of bridge nodig om er gebruik van te maken.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX WiFi: Ja 2.4 GHZ
Protocol: Wifi (Tuya) info Gebruik: Binnen
Type: Slimme schakelaar Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 100-240 V Montage: Inbouw
Kleur: Wit Nummer: R4967
Afmetingen: 88 x 39 x 23 mm (lxbxh) Assistant: Google, Alexa
Stroom: max. 10A A Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri

Hoe werkt het?
 

Deze slimme lichtschakelaar is dus onzichtbaar in de wand te monteren. Deze kunt u namelijk direct tussen uw stroomdraden plaatsen en inbouwen. Zo ziet u hem niet, maar kunt u er wel altijd gebruik van maken. Bedien de lampen namelijk met de gratis app (geschikt voor iOS of Android). U heeft hier dus geen dure hub of bridge voor nodig, want alleen een betrouwbare 2.4 GHz wifi-router is voldoende. Ook met spraakopdrachten kunt u de lampen aansturen. De schakelaar werkt namelijk met Amazon Alexa, Google Assistent en IFTTT. 

Tevens kunt u schema's instellen, zodat u er bijvoorbeeld voor kunt zorgen dat de aangesloten lamp dagelijks rond dezelfde tijd gaat branden (bijvoorbeeld als u uit werk thuiskomt) of juist stopt met branden (bijvoorbeeld wanneer u naar bed gaat). Dit is ook perfect voor de momenten dat u op vakantie bent, omdat u zo mogelijke inbrekers kunt misleiden.
 

Veilig en betrouwbaar
 

De lichtschakelaar is dus in te bouwen in uw elektrische circuit. Deze werkt tevens als zekering. Dit betekent dat u geen risico op overbelasting loopt. De elektromagnetische sluiting is makkelijk te resetten. Zo loopt u hiermee geen gevaar.