123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nanoleaf Elements Hexagons | 7 stuks | Starterset

€ 209,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 173,14 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze starterset van de Nanoleaf Elements serie stelt u in staat om op geheel eigen wijze uw woning te voorzien van slimme, sfeervolle verlichting. De achthoekige Elements panelen zijn voorzien van een afwerking van houtfineer, en hebben daardoor een natuurlijke en warme uitstraling.

De 7 panelen in deze set zijn volledig modulair, wat inhoudt dat u de panelen in elke gewenste vorm aan elkaar kunt koppelen en op de muur kunt plakken. Zo creëert u zelf eenvoudig mooie lichtvormen, die goed bij uw interieur passen. De ontstane lichtvorm kan als een geheel worden bediend, door middel van de knoppen op de controller, of door gebruik van de Nanoleaf-app op uw tablet, smartphone (iOS of Android) of desktop.

De panelen stralen licht uit in verschillende tinten witlicht, van extra warm tot helder wit (1500 – 4000K), waarbij per paneel een lichtopbrengst van 22 lumen vrijkomt tegenover 2W aan energieverbruik.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Nanoleaf Branduren: 25.000 uur
Lichtkleur: Instelbaar wit info Afmetingen: 20 cm x 23 cm x 6 mm (lxbxh)
Lichtopbrengst: 154 lumen info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Protocol: Wifi info Gebruik: Binnen
Kleurtemperatuur: 1500-4000 K info Video: Productvideo
Vorm: Hexagon info Technische specificaties: PDF
Watt: 14 W Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 100-240
Werkt met
HomeKit Google Alexa

Gebruik


De Nanoleaf Elements kunnen gemakkelijk gepersonaliseerd worden. Zo is het mogelijk om van 11 door Nanoleaf bedachte scènes gebruik te maken; combinaties van lichtkleuren en patronen die een bepaald fenomeen nabootsen, bijvoorbeeld een waterval of een gloeiend haardvuur. Ook is het mogelijk om zelf scènes samen te stellen, door de Nanoleaf-app te gebruiken.
 

Montage


Montage van de Nanoleaf Elements is eenvoudig. Bij achthoekige panelen worden montagestickers en montageplaatjes geleverd, zodat u de panelen gemakkelijk op de muur of een ander soort oppervlak kunt monteren. Met de meegeleverde connectoren klikt u de diverse panelen aan elkaar, zodat u een artistieke vorm kunt creëren. Deze connectoren zorgen voor de doorloop van stroom naar de individuele panelen.

Tip: probeer voor u de panelen werkelijk opplakt, eerst de bedachte vorm uit op de muur. Zo weet u zeker dat de vorm op die plek past, en dat u tevreden bent met hoe het resultaat er uit komt te zien.
 

Uitbreiding


Wilt u de 7 panelen in deze starterset aanvullen met meer panelen? Maak dan gebruik van de Nanoleaf Elements uitbreidingsset. Deze set bevat 3 panelen en de nodige middelen om ze te monteren. U kunt maximaal 22 panelen op één voedingsadapter aansluiten, en 80 panelen op één controller.
 

Verpakkingsinhoud
 

In deze verpakking vindt u de volgende items:
  • 7x Nanoleaf Elements paneel
  • 8x Montagesticker
  • 7x Montageplaatje
  • 7x Connector
  • 1x Voedingsadapter
  • 1x Stekker
  • 1x Handleiding