123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nanoleaf Lines | 15 stuks | Starterset

€ 299,99 Nanoleaf adviesprijs
€ 279,50 (€ 230,99 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 20,49
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze starterset van Nanoleaf Lines heeft u alle benodigdheden voor een begin aan slimme verlichting. Nanoleaf Lines is een slim verlichtingssysteem dat bestaat uit dunne lichtbalken die aan elkaar kunnen worden gekoppeld om artistieke lichtvormen te creëren; het systeem is volledig modulair.

Door de 15 lichtbalken uit deze starterset aan elkaar te koppelen en deze op de muur te plakken kunt u zelf de mooiste vormen van verlichting creëren, en deze lichtvorm op afstand bedienen met de Nanoleaf-app op uw tablet, smartphone (iOS of Android) of desktop. Door gebruik van de desktop app is het ook mogelijk de Lines te synchroniseren met het lichtbeeld van een monitor.

De lichtbalken stralen licht uit in verschillende tinten witlicht (1200 - 6500K) en een grote selectie aan RGB-kleuren. Elke balk heeft twee lichtzones (aan weerszijden van de balk) en is dus in staat twee lichtkleuren tegelijkertijd te verspreiden. De lichtopbrengst bedraagt per balk 20 lumen, tegenover 2W aan verbruik.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Nanoleaf Branduren: 25.000 uur
Lichtkleur: RGBW info Afmetingen: 27,85 x 0,8 cm (bxh)
Lichtopbrengst: 300 lumen info Diepte: 2 cm
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Kleurtemperatuur: 1200-6500 K info Gebruik: Binnen
Vorm: Lines info Video: Productvideo
Watt: 30 W Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 100-240
Werkt met
HomeKit Google Alexa

Gebruik


De Nanoleaf Lines kunnen eenvoudig gepersonaliseerd worden. Zo is het mogelijk om van 19 vooraf ingestelde scènes gebruik te maken. Dit zijn combinaties van lichtkleuren en patronen die een bepaald fenomeen nabootsen. Ook is het mogelijk om zelf scènes samen te stellen, door de Nanoleaf-app te gebruiken.
 

Montage


Montage van de Nanoleaf Lines is eenvoudig. Bij de lichtbalken worden montagestickers en montageplaatjes geleverd, zodat u de panelen gemakkelijk op de muur of een ander soort oppervlak kunt monteren. Met de meegeleverde connectoren klikt u de diverse panelen aan elkaar, zodat u een artistieke vorm kunt creëren. Deze connectoren zorgen voor de doorloop van stroom naar de individuele panelen.

Tip: probeer voor u de lichtbalken werkelijk opplakt, eerst de bedachte vorm uit op de muur. Zo weet u zeker dat de vorm op die plek past, en dat u tevreden bent met hoe het resultaat er uit komt te zien.
 

Uitbreiding


Wilt u de 15 lichtbalken in deze starterset aanvullen met meer panelen? Maak dan gebruik van de Nanoleaf Lines uitbreidingsset. Deze set bevat 3 lichtbalken en de nodige middelen om ze te monteren. U kunt maximaal 18 lichtbalken op één voedingsadapter aansluiten.
 

Verpakkingsinhoud
 

In deze verpakking vindt u de volgende items:
  • 15x Nanoleaf Lines lichtbalk
  • 16x Montagesticker
  • 16x Montageplaatje
  • 15x Connector
  • 1x Voedingsadapter
  • 1x Stekker
  • 1x Handleiding