123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nanoleaf Shapes Hexagons | 15 stuks | Startset

€ 299,95 (€ 247,89 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze Nanoleaf Shapes smarter kit heeft u de ideale start voor een artistieke, kleurrijke Nanoleaf lichtvorm. Zo haalt u niet alleen slimme verlichting in huis, maar geeft u ook direct de sfeer van een ruimte een make-over. In deze smarter kit zitten 15 led hexagonen uit de Nanoleaf Shapes lijn. Deze kunnen in een willekeurig patroon aan elkaar worden gekoppeld en op een oppervlak worden bevestigd. De panelen kunnen een groot scala aan kleuren in verschillende patronen creëren; personaliseer deze tot in de puntjes of laat ze dansen op muziek.

Hoe werkt het?
De 15 led panelen worden allemaal samengevoegd tot één lichtbron. Hiervoor dienen ze met de connectie-linkers aan elkaar gevoegd te worden en met behulp van de schroefplaten of plakkers op een oppervlak geplaatst te worden. Het is makkelijker om eerst op het oppervlak naar keuze de gewenste lichtvorm uit te denken, waarna u kunt beginnen met het plaatsen van het eerste paneel. Dit kan dan paneel na paneel worden uitgebreid. Vervolgens kunt u de controller en de voedingsadapter aansluiten om de lichtvorm te laten werken.

Om de Nanoleaf Shapes te bedienen hoeft alleen van de Nanoleaf app (iOS, Android of Desktop) gebruikgemaakt te worden. Deze app bevat allle functies die u nodig heeft. Zo kan u de lichtpatronen en de lichtkleuren aanpassen. Ook kunt u timers instellen, de panelen op muziek laten reageren of gebruik maken van de uitgebreide Nanoleaf database. Hierin kunt u een groot aantal voorgeprogrammeerde templates vinden waarin combinaties van lichtpatronen en -kleuren zitten.

Een controller heeft een capaciteit van 500 panelen. De voedingskabel heeft een vermogen van 42W, wat voldoende is voor de werking van 21 van de meegeleverde soort led hexagonen. Dit betekent dat deze startset eenvoudig is uit te breiden. Hiervoor kunt u extra led driehoeken, mini driehoeken of hexagonen aanschaffen.
Specificaties
Merk: Nanoleaf CRI: Ra> 80 info
Lichtopbrengst: 1500 lumen info Kabellengte: 250 cm
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Kleurtemperatuur: RGB + 1200-6500 K info Gebruik: Binnen
Vorm: Hexagon info Koppelbaar: Startset
Type: Shapes Hexagons Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja, via app info Aantal lampjes: 15
Voltage: 220-240 V Montage: Opbouw
Branduren: 25.000 uur Assistant: Google, Alexa
Afmetingen: 23 x 20 cm (bxh) Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Beschermingsniveau: IP20 info
Werkt met
HomeKit Google Alexa