123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Rain Pack | Slim weerstation en regenmeter

€ 219,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 181,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met dit pakket van Netatmo, dat bestaat uit een weerstation en een regenmeter, kunt u zorgen dat de lucht binnenshuis gezonder wordt én kunt u de zowel binnen als buiten de lucht in de gaten houden. Hiermee meet u namelijk de temperatuur, de luchtvochtigheid, de luchtkwaliteit en de luchtdruk én weet u precies wanneer het gaat regenen. Dit alles kunt u in de gaten houden via een app op uw telefoon of tablet. 

Complete verpakking
In de verpakking vindt u het slimme weerstation, de slimme regenmeter, een USB-kabel, een USB-adapter en vier AAA-batterijen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Kleur: Zilver
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Smart weerstation Video: Productvideo
Batterijtype: 4x AAA Assistant: Apple HomeKit
Batterijen inbegrepen: Ja Extra info: uw oude apparaat info
Bestel mee:
Netatmo Mount | Bevestiging voor regen- of windmeter

Netatmo Mount | Bevestiging voor regen- of windmeter van € 29,99 € 29,50

Slim weerstation
 

Dit slimme weerstation bestaat uit een binnenmodule en een buitenmodule en is via de wifi te verbinden aan een app op uw telefoon of tablet (Android of iOS). Op deze app wordt uw binnen- én buitencomfort gemeten. Aan de hand van de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en luchtkwaliteit geeft de app aan of de lucht binnenshuis gezond is of dat deze juist sterk vervuild is. Wanneer dat laatste het geval is krijgt u een ventilatiewaarschuwing, waarmee u de mogelijkheid hebt om op tijd te luchten.

Ook het weer in de omgeving wordt gemeten. Bekijk zo in de app in duidelijke grafieken wat voor weer het geweest is én wat voor weer het waarschijnlijk gaat worden. Zo past u uw activiteiten altijd aan aan de weersvoorspellingen. Verder creëert u automatiseringen op basis van de kwaliteit van de binnenlucht en laat u uw slimme producten samenwerken. Het weerstation is namelijk compatibel met de Apple HomeKit.
 

Slimme regenmeter
 

De slimme regenmeter is ook te verbinden aan de app, waarmee informatie verleend wordt over de hoeveelheid neerslag die er gevallen is. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld in de gaten houden wanneer u de plantjes water moet geven. 
 

Design
 

Zowel het weerstation als de regenmeter hebben een elegant design en zijn voorzien van een stevige behuizing. Bovendien zijn de buitenmodule én de regenmeter weerbestendig en kunt u deze dus met een gerust hart in de tuin plaatsen. Gebruik voor de regenmeter bijvoorbeeld de Netatmo bevestigingsbeugel om deze aan een paal te bevestigen.