123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nuki Door Sensor | Geschikt voor slim deurslot | Wit

Nuki Door Sensor | Geschikt voor slim deurslot | Wit
€ 49,00 (Inclusief 21% BTW) (€ 40,50 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze deursensor van Nuki heeft u altijd controle over uw voor- of achterdeur, waar u ook bent. Gebruik de Nuki-app op uw telefoon of tablet om in de gaten te houden of uw deur geopend of gesloten is en geniet altijd van een veilig gevoel.

De Nuki Door Sensor moet gebruikt worden in combinatie met de Smart Lock 3.0 of 3.0 Pro. De verbinding komt tot stand door middel van Bluetooth. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Nuki Type: Deur- raamsensor
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Bluetooth
Batterijtype: ER14250 (½AA) Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Accuduur: 2 jaar Montage: Opbouw
Gebruik: Binnen Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Wit

Hoe werkt het?
 

De Nuki Door Sensor moet gebruikt worden in combinatie met de Nuki Smart Lock 3.0 of 3.0 Pro. Stel de sensor stap voor stap in in de Nuki-app en verbind hem dan via de Bluetooth aan het elektrische deurslot. Vervolgens kunt u de app gebruiken om de status van de sluitcilinder en de deur in de gaten te houden.

Wordt de deur geopend? Dan krijgt u een pushbericht binnen. Zo bent u altijd volledig op de hoogte. Ook het sluiten van de deur kunt u met de app in de gaten houden. Ga zo voor maximale veiligheid, op ieder moment. Door de manipulatieherkenning weet u het wanneer de deursensor door iemand verwijderd wordt. 
 

Installatie
 

De Door Sensor bestaat uit een magneet en een magneetsensor. De magneetsensor moet aan de binnenkant van de deur op het raamkozijn worden geplakt; de magneet wordt op de deur zelf bevestigd. Door de combinatie hiervan kunnen alle bewegingen zeer nauwkeurig in de gaten gehouden worden. Volg voor het kalibreren de stappen in de handleiding. 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!