123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nuki Smart Lock 3.0 Pro | Slim deurslot | Zwart

Nuki Smart Lock 3.0 Pro | Slim deurslot | Zwart
€ 258,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 214,01 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
PRE-ORDER! Met deze Nuki Smart Lock bent u uw sleutels nooit meer kwijt. Sterker nog, u heeft uw sleutels helemaal niet meer nodig. U opent uw deur namelijk gewoon met uw smartphone of smartwatch! Met de Auto Unlock-functie hoeft u uw telefoon zelfs niet eens meer tevoorschijn te halen. Zo kunt u, zelfs als u uw handen vol heeft, makkelijk naar binnen. 

De Nuki Smart Lock 3.0 Pro wordt geleverd met een krachtig accupack. Deze variant werkt nóg beter dan de Smart Lock 2.0, ondersteunt als eerste elektrische deurslot de Nuki Door Sensor en heeft een nog betere kwaliteit. Geniet hiermee extra van alle slimme mogelijkheden.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Nuki Kleur: Zwart
Afmetingen: 110 x 60 x 60 mm (lxbxh) Type: Smart deurslot
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Wifi, Bluetooth 5.0
Bereik sensor: max 10 m Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Laadtijd: 10 uur Montage: Opbouw
Voeding: Batterij Uitgangs Voltage: 4.8 V
WiFi: Ja 2.4 GHZ Video: Productvideo
Gebruik: Buiten Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
HomeKit Homey Google Alexa IFTTT

Hoe werkt het?
 

De verbinding tussen deze Smart Lock en de Nuki-app op uw telefoon of smartwatch komt tot stand door de ingebouwde wifi-module. In enkele seconden kunt u uw telefoon gebruiken om het slot te besturen. U kunt de deur met de app openen en sluiten, maar ook automatische ver- en ontgrendeling instellen. Zo gaat de deur direct open als u met uw telefoon in de buurt komt. Superhandig!

Ook op afstand bestuurt u uw deur. Staat er een vriend op de stoep? Dan laat u die gewoon binnen. Maar nóg makkelijker is het om hem of haar zelf toegangsrechten te verlenen. In de app kunt u andere mensen namelijk ook toegang geven tot de Smart Lock. Zo kunnen uw vrienden of familieleden zelf hun telefoon gebruiken om uw deur te openen. Doordat u altijd in de gaten kunt houden wat er met uw deur gebeurt, weet u precies wie er gekomen is en wie er weer is weggegaan. 

De Smart Lock met uw stem bedienen? Dat kan! U kunt het elektrische deurslot eenvoudig koppelen aan uw Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa.
 

Installatie
 

Dit deurslot moet aan de binnenkant van de deur gemonteerd worden, over de bestaande cilinder en sleutel heen. Hiervoor hoeft u niet te schroeven of te boren. De Smart Lock kan gemonteerd worden met de meegeleverde montageplaat (met klembevestiging) of met de dubbelzijdige tape.

Het zwart slot wordt geleverd met een Nuki Power Pack (2.500 mAh). Dit accupack zorgt ervoor dat uw Smart Lock altijd goed blijft werken. Daalt het accuniveau onder 20%? Dan ontvangt u een pushbericht. Opladen kan dan eenvoudig met de meegeleverde USB-C-aansluiting en duurt gemiddeld 10 uur. Een gekleurde led ring geeft ook aan dat het batterijniveau laag is. Zo kunt u echt áltijd gebruik blijven maken van uw Nuki Smart Lock 3.0 Pro. En bij een gemiddeld gebruik van 8 keer openen/sluiten per dag gaat het accupack 6 maanden mee.
 

Verschil Smart Lock 3.0 en Smart Lock 3.0 Pro

 
Smart Lock 3.0 Smart Lock 3.0 Pro
Werkt op Bluetooth Werkt op Bluetooth en Wifi
Werkt op 4 AA-battijeren (inbegrepen) Werkt op 2.500 mAh Power Pack (inbegrepen)
Werkt met HomeKit en Siri Werkt met HomeKit, Siri, Amazon Alexa en Google Assistant
Niet te bedienen op afstand Wel te bedienen op afstand
Verkrijgbaar in wit Verkrijgbaar in wit en zwart

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!