123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nuki Smart Lock 3.0 | Slim deurslot | Wit

Nuki Smart Lock 3.0 | Slim deurslot | Wit

Nuki Smart Lock 3.0 | Slim deurslot | Wit  LNU00008
vergroten
€ 159,00 (Inclusief 21% BTW)
(€ 131,40 Exclusief 21% BTW )

direct leverbaar
direct leverbaar
Morgen in huis
Omschrijving
Met de Nuki Smart Lock 3.0 heeft u geen sleutel meer nodig. U opent uw deur met uw smartphone en verhoogt op deze manier eenvoudig uw gemak, iedere keer dat u thuiskomt. De deur is te openen met de app op uw telefoon, met uw smartwatch of automatisch, met de Auto Unlock-functie. 

De Nuki Smart Lock 3.0 werkt nóg beter dan de Smart Lock 2.0, ondersteunt als eerste elektrische deurslot de Nuki Door Sensor en heeft een nog betere kwaliteit. Geniet hiermee extra van alle slimme mogelijkheden.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Nuki Kleur: Wit
Afmetingen: 110 x 60 x 60 mm (lxbxh) Type: Smart deurslot
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Bluetooth 5.0
Batterijtype: 4 x AA Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Bereik sensor: max 10 m Montage: Opbouw
Voeding: Batterij Video: Productvideo
Gebruik: Buiten Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
HomeKit Homey Google Alexa IFTTT

Hoe werkt het?
 

Het verbinden van de Smart Lock aan de app doet u met Bluetooth. U kunt het ook koppelen aan uw Apple HomeKit. Meer opties? Verbind het slimme slot dan aan de Nuki Bridge, zodat u het slot ook op afstand kunt bedienen, Nuki Web kunt gebruiken, verbinding kunt maken met Google Assistant en Amazon Alexa én altijd in de gaten kunt houden wat er met uw deur gebeurt. 

Gebruikt u de bridge niet, dan kunt u met de Nuki-app het slot ver- of ontgrendelen als u in de buurt bent. Ook automatische vergrendeling of ontgrendeling kunt u instellen. Dit betekent dat de deur automatisch opent als uw telefoon in de omgeving gedetecteerd wordt; zo hoeft u uw smartphone niet eens meer aan te raken!

Verleen daarnaast toegangsrechten aan anderen om te zorgen dat ook uw familieleden of vrienden met hun telefoon naar binnen kunnen. En check in de app wie de deur geopend of gesloten heeft, waardoor u altijd volledig op de hoogte bent. 
 

Installatie
 

Het elektrische deurslot kan, zonder te schroeven of te boren, op de binnenkant van de deur gemonteerd worden. Plaats het, met de montageplaat (met klembevestiging) of de dubbelzijdige tape, in een mum van tijd over de bestaande cilinder en sleutel heen en profiteer van alle slimme opties.

Het witte slot werkt op 4 AA-batterijen (inbegrepen). Een gekleurde led ring geeft aan dat het batterijniveau laag is. Bij een gemiddeld gebruik van 8 maal openen/sluiten per dag gaan de batterijen 4 maanden mee. Zo blijft uw Nuki Smart Lock 3.0 altijd optimaal werken.

Populaire artikelen van klanten die dit artikel ook besteld hebben

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!