123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Impress sokkellamp 77 cm zwart | White en Color Ambiance

€ 164,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 136,32 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

De lampen in uw tuin ook slim bedienen? Dat kan met deze slimme buitenlantaarn van Philips Hue. De geïntegreerde lichtbron is te bedienen met een app op uw telefoon of tablet. Met deze app kunt u de lamp niet alleen met een paar vingerklikken aan- en uitzetten, maar ook dimmen, personaliseren en automatiseren. Dit alles doet u als u thuis bent, maar ook vanaf een afstand.


Voor het gebruik van deze sokkellamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lumen per Watt: 75 lm/W info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 10 x 10 x 77 cm (lxbxh)
Watt: 8 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: II
Vervangt Watt: 49 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  209,99
123led prijs €  164,95
U bespaart €  45,04

Hoe werkt het?
 

Met behulp van de app op uw telefoon of tablet kunt u ervoor zorgen dat het licht altijd bij het moment past. Kies bijvoorbeeld uit meer dan 16 miljoen kleuren en wittinten (2.000K tot 6.500K) en zorg dat de lamp verlichting uitstraalt in de kleur die perfect bij het moment past.

U kunt de app ook gebruiken om de lamp aan of uit te zetten, de verlichting te dimmen en het gebruik te automatiseren. Zo kunt u diverse (tijd)schema's instellen waarmee gezorgd wordt dat het licht op een vooraf ingestelde tijd begint te branden, gebruikt u diverse handige timers, alarmen en waarschuwingen en kunt u met de geolocatiefunctie zorgen dat het licht direct aanspringt als u thuiskomt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tot slot is de sokkellamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.


Installatie

 

Om de verbinding tussen de app (voor iOS of Android) en de lamp tot stand te brengen heeft u de Philips Hue-bridge nodig (niet meegeleverd). Hiermee ontgrendelt u de slimme functionaliteiten, maar kunt u ook zorgen dat u de lamp kunt laten samenwerken met andere slimme apparaten. U voegt de sokkellamp namelijk eenvoudig toe aan het Zigbee-netwerk.

Deze buitenlantaarn is gemaakt van hoogwaardig aluminium en synthetische materialen, waardoor deze goed tegen een stootje kan en ook bestand is tegen allerlei weersomstandigheden (IP44). Installatie in de tuin heeft u eenvoudig en snel gedaan.