123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Lily spot zwart | White en Color Ambiance | 3 stuks | Basisset 24V

€ 317,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 262,77 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze drie buitenspotlampen van Philips Hue zijn ideaal om meer kleur toe te voegen aan uw tuin. De lampen zijn namelijk te bedienen met een app op uw telefoon of tablet, waarmee u ze onder meer licht kunt laten verspreiden in meer dan een miljoen kleuren. Zo vindt u altijd de juiste sfeer voor het moment. 


Met deze Lily basisset van Philips Hue maakt u een eerste stap naar een slimme tuin. De basisset, die bestaat uit drie spotlampen, een voedingseenheid, de verlengkabels en de stekkers, is vervolgens nog uit te breiden met de verlengset. De benodigde Philips Hue-bridge wordt overigens niet meegeleverd.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Beschermingsniveau: IP65 info
Lichtopbrengst: 600 lumen info Kabellengte: 50 cm
Protocol: Zigbee info Klasse: II
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Kleur kabel: Zwart
Watt: 8 W Gebruik: Buiten
Type: Slimme prikspot Koppelbaar: Startset
Vervangt Watt: 49 W info Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja, via app info Aantal lampjes: 3
Voltage: 220-240 Design: Modern
Kleur: Zwart Adapter inbegrepen: ja
Uitgangs Voltage: 24 V Energielabel tot 2021: A info
Branduren: 25.000 uur Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 8,4 x 7 x 19,4 cm (lxbxh)
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  349,99
123led prijs €  317,95
U bespaart €  32,04

Hoe werkt het?
 

Het feit dat deze spots verlichting kunnen uitstralen in miljoenen lichtkleuren en wittinten (2.000 tot 6.500K) is niet de enige slimme functionaliteit. U kunt het licht met de app op uw telefoon of tablet ook aan- of uitzetten, dimmen en automatiseren.

Zo kunt u diverse (tijd)schema's instellen om te zorgen dat het licht automatisch gaat branden, maar kunt u hiervoor ook timers gebruiken. Ook het instellen van waarschuwingen en alarmen is mogelijk. Of laat het licht synchroniseren met de zonsopkomst of zonsondergang.
 

Laagspanning
 

Deze spots hebben een uitgangsvoltage van 24V. Hierdoor zijn ze extra veilig in gebruik en makkelijk te installeren. Meegeleverd wordt een netstroomadapter. Let op dat deze noodzakelijk is voor gebruik. Ook de verlengkabels en stekkers zitten in het basispakket, zodat u hiermee direct aan de slag kunt.

Uw basispakket uitbreiden? Daarvoor kunt u de Philips Hue Outdoor Lily uitbreidingsset bestellen, waarin een zwarte buitenspotlamp zit.
 

Installatie
 

U kunt de spots aan de app voor iOS of Android verbinden met behulp van de Philips Hue-bridge (niet meegeleverd). Hiermee kunt u de lampen ook toevoegen aan uw Zigbee-netwerk, zodat ze kunnen samenwerken met uw andere slimme apparaten. Ook besturen met behulp van uw stem is mogelijk; in combinatie met een spraakassistent als Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. 

De antracietkleurige spotlampen zijn eenvoudig te monteren. Zo kunnen ze in de grond geprikt worden, maar ook worden bevestigd aan een wand. Doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige weerbestendige materialen blijven ze lang mooi (IP65).