123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Lily spot zwart | White en Color Ambiance | Basisset 24V

€ 134,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 111,53 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze Philips Hue Outdoor Lily spot is geschikt om kleur toe te voegen aan uw tuin. De lamp werkt op laagspanning (24V) en is eenvoudig te plaatsen, via de Philips Hue-bridge aan de app te verbinden en vervolgens op een slimme manier te bedienen. Zo kunt u de verlichting met uw telefoon of tablet aan- of uitzetten, dimmen, automatiseren en personaliseren.


Met deze Lily buitenspotlamp basisset van Philips Hue maakt u een eerste stap naar een slimme tuin. De basisset, die bestaat uit de sokkel, een lichtpunt, een voedingseenheid, de verlengkabels en de stekkers, is vervolgens nog uit te breiden met de verlengset. De benodigde Philips Hue-bridge wordt overigens niet meegeleverd.

Meer informatie over dit product  
Specificaties
Merk: Philips Hue Beschermingsniveau: IP65 info
Lichtopbrengst: 600 lumen info Kabellengte: 50 cm
Protocol: Zigbee info Klasse: II
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Kleur kabel: Zwart
Watt: 8 W Gebruik: Buiten
Type: Slimme prikspot Koppelbaar: Startset
Vervangt Watt: 49 W info Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja, via app info Aantal lampjes: 1
Voltage: 220-240 Design: Modern
Kleur: Zwart Adapter inbegrepen: ja
Uitgangs Voltage: 24 V Energielabel tot 2021: A info
Branduren: 25.000 uur Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 8,4 x 7 x 19,4 cm (lxbxh)
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  149,99
123led prijs €  134,95
U bespaart €  15,04

Hoe werkt het?
 

Bedien deze Philips Hue Outdoor Lily buitenspot met een handige app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u diverse slimme handelingen uitvoeren. U kunt het licht aan- of uitzetten, dimmen, personaliseren en automatiseren. Zo heeft u de keuze uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren en wittinten (2.000K tot 6.500K). Op deze manier past de verlichting altijd bij het moment.

Ook automatiseren is mogelijk. Met behulp van (tijd)schema's, lichtscènes, timers, waarschuwingen en alarmen kunt u zorgen dat het licht zich aanpast aan u en uw levensritme. Op deze manier verhoogt u uw gemak en uw veiligheid.
 

Laagspanning
 

Deze 8W spot heeft een uitgangsvoltage van 24V. Hierdoor is deze extra veilig in gebruik en makkelijk te installeren. Meegeleverd wordt een netstroomadapter. Let op dat deze noodzakelijk is voor gebruik. Ook de verlengkabels en stekkers zitten in het basispakket, zodat u hiermee direct aan de slag kunt.

Uw basispakket uitbreiden? Daarvoor kunt u de Philips Hue Outdoor Lily uitbreidingsset bestellen, waarin een zwarte buitenspotlamp zit.


Installatie

 

Voor het installeren van deze spot is de Philips Hue-bridge noodzakelijk (niet meegeleverd). Hiermee verbindt u de lamp aan de app op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android). Vervolgens kunt u de lamp op een slimme wijze bedienen of laten samenwerken met andere lampen binnen het Zigbee-netwerk. Ook bedienen met een spraakassistent is mogelijk (in combinatie met Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Assistant).

De spotlamp is zowel aan de muur te bevestigen als met een prikker in de grond te steken. U bepaalt dus altijd waar u het licht het meeste nodig heeft. Door het slimme materiaalgebruik is de lamp extra betrouwbaar en weerbestendig (IP65).