123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Turaco sokkellamp 80,2 cm antraciet | White

€ 129,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 107,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Met deze Philips Hue Outdoor Turaco sokkellamp kunt u ook in de voor- of achtertuin gebruik maken van slimme functies. Koppel de lamp met behulp van de Philips Hue-bridge aan een handige app op uw telefoon of tablet om het licht overal ter wereld te bedienen. U kunt de warm witte verlichting zo eenvoudig dimmen, personaliseren en automatiseren. 


Voor het gebruik van deze sokkellamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Lamp inbegrepen: Ja
Lichtopbrengst: 806 lumen info Branduren: 25.000 uur
Protocol: Zigbee info Afmetingen: 12,1 x 12,1 x 80,2 cm (lxbxh)
Kleurtemperatuur: 2700 K info Beschermingsniveau: IP44 info
Fitting: E27 info Klasse: I
Watt: 9 W Gebruik: Buiten
Type: Slimme sokkellamp Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Vervangt Watt: 60 W info Design: Modern
Dimbaar: Ja, via app info Energielabel tot 2021: A+ info
Voltage: 220-240 V Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Antraciet
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  149,99
123led prijs €  129,95
U bespaart €  20,04

Hoe werkt het?
 

Door deze sokkellamp via de Hue-bridge te koppelen aan uw telefoon kunt u genieten van het gemak van slimme verlichting. Zo bedient u de lampen ook als u niet thuis bent. Op deze manier kunt u het warm witte licht (2.700K) op ieder moment aan- of uitzetten en dimmen.

Ook het automatiseren van de verlichting is mogelijk. Met behulp van timers zorgt u dat het licht automatisch gaat branden, of maak gebruik van uw locatie om te zorgen dat de lamp gaat branden wanneer u thuiskomt of juist vertrekt. Er zijn verder ook altijd (tijd)schema's in te stellen, lichtscènes te creëren en waarschuwingen en timers te gebruiken. 

Tot slot is de sokkellamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.


Installatie

 

Verbind de lamp aan de app (voor iOS of Android) met behulp van de Philips Hue-bridge, om de verlichting eenvoudig aan te kunnen passen met uw telefoon of tablet. Met de hub zorgt u er ook voor dat de lamp geïntegreerd wordt in het Zigbee-netwerk, zodat samenwerking met andere slimme apparaten mogelijk is. 

De sokkellamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en synthetische materialen. Hierdoor is de lamp van hoge kwaliteit en blijft deze altijd mooi. Ook is de lamp weerbestendig, zodat u niet bang hoeft te zijn dat een regenbuitje blijvende gevolgen heeft (IP44). Er zit een geïntegreerde 9W lichtbron in de sokkel die gelijkmatig en helder licht verspreidt. De lamp is 80,2 cm hoog.