123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Innr Outdoor

De goedkoopste slimme Innr Outdoor verlichting bij 123led

Bestel goedkoop op deze pagina buitenverlichting uit ons assortiment van Innr Outdoor. Dit smart home merk heeft een uitgebreide selectie slimme tuinverlichting van lichtstrips, prikspots, sokkels, lichtbollen en de daarbij behorende accessoires. Deze lampen kunt u op afstand bedienen om zo uw tuin van gekleurd licht én witlicht te voorzien. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel online uw Innr Outdoor lampen

Bekijk op deze pagina de verschillende soorten Innr Outdoor producten die wij aanbieden. Ongeacht het formaat of de vorm uw tuin, u kunt bij ons altijd een geschikte slimme lichtbron vinden voor zowel hoofd- als accentverlichting. En bestelt u vandaag nog? Dan heeft u uw slimme lampen morgen al in huis.

Het assortiment van Innr Outdoor

Het assortiment van Innr Outdoor bestaat uit slimme producten die werken op het Zigbee protocol, een type draadloos netwerk dat ook door merken als Philips Hue en Fibaro gebruikt wordt.

 

Dit betekent dat een Zigbee bridge noodzakelijk is om deze producten te gebruiken. Deze zet het signaal van uw lokale wifi netwerk om in een Zigbee signaal, zodat u deze producten met behulp van uw smartphone kunt bedienen. De producten zijn: lichtstrips, prikspots, sokkels, lichtbollen en verschillende accessoires die voor het aansluiten en uitbreiden van deze slimme lichtbronnen nodig zijn.

  • Innr Lichtstrips: met de lichtstrips van Innr Outdoor kunt u uw tuin op een speelse manier van licht voorzien. De strips kunnen door hun flexibiliteit op vrijwel elke plek in de tuin worden aangebracht, bijvoorbeeld tussen de begroeiing of langs de gevel van uw schuur of woning. Er zijn Innr Outdoor lichtstrips van 2 meter en lichtstrips van 4 meter. Beide versies produceren RGB-kleuren en witlicht (RGBWW).
     
  • Innr Prikspots: de prikspots van Innr Outdoor stellen u in staat om uw tuin gemakkelijk te voorzien van accentverlichting. Prikspots werpen een gerichte lichtbundel waarmee u nadruk kunt leggen op specifieke plekken, bomen, bloemenperken of andere objecten in de tuin. Deze zijn in te stellen in RGB-kleuren en verschillende tinten witlicht en zijn beschikbaar in een basisset en losse prikspots ter uitbreiding. De basisset bevat drie spots, de nodige kabels, adapter en control box. Deze control box is noodzakelijk om contact te kunnen maken met de prikspots, en deze zit niet bij de uitbreiding inbegrepen.
     
  • Innr Sokkels: sokkels zijn lage lichtpaaltjes die zowel als algemene verlichting in de tuin gebruikt worden als verlichting van tuinpaden. De Innr Outdoor sokkels kunnen zowel witlicht als RGB-kleuren produceren. U kunt een basisset aanschaffen waar ook de nodige kabels, adapter en een control box bij zijn inbegrepen, deze kunt u vervolgens uitbreiden met een losse sokkel. Let op dat ook bij de sokkels geen control box bij de uitbreiding zit inbegrepen.
     
  • Innr lichtbollen: met de lichtbollen van Innr maakt u uw zithoek in de tuin gezellig en knus. U kunt hier kiezen uit een start/basisset met 3 lichtbollen of uit een uitbreiding met 1 lichtbol. De lichtbollen verspreiden instelbaar witlicht (1800-6500K) en instelbaar RGB-licht. De basisset wordt geleverd inclusief grondpennen, lussen, kabels, een control box en adapter.
     
  • Innr Accessoires: onder de accessoires voor Innr Outdoor vindt u de kabels en adapters die u nodig heeft voor het aansluiten en uitbreiden van de slimme verlichting. De verlengkabels zijn IP67 gecertificeerd en geschikt voor buitengebruik. Deze zijn beschikbaar in een 2 meter variant en een 5 meter variant, zodat u gemakkelijk een aantal Innr Outdoor lampen ook dieper in de tuin kunt plaatsen.

    De 150 cm voedingsadapter heeft een vermogen van 48W en is daarmee in staat 10 Innr Outdoor spots of sokkellampen van stroom te voorzien, in plaats van 5 stuks zoals het geval is bij de standaard voedingsadapter.

Uiteraard is het ook mogelijk bovenstaande smart home producten van Innr Outdoor te combineren tot een geïntegreerd geheel waarbij u de verschillenden soorten verlichting elkaar laat aanvullen. Bijvoorbeeld de prikspots voor accentverlichting, sokkels voor het verlichten van uw tuinpad en lichtstrips voor het met licht inkaderen van uw tuin. Het maakt niet uit hoeveel Innr Outdoor producten u gebruikt. Ze kunnen altijd allemaal tegelijkertijd bediend worden. Hoe gaat dit in zijn werk?

Innr Outdoor lampen gebruiken

Elke slimme lamp van Innr Outdoor is via de Innr-app te bedienen. Deze is op smartphones en tablets te installeren, en is in een iOS en een Android versie beschikbaar. Met de Innr-app kunt u lichtbronnen toevoegen aan ruimtes, deze voorzien van lichtscènes, RGB-kleuren instellen, het witlicht dimmen en deze lichtbronnen bedienen. Wanneer u gebruikmaakt van een voice assistant, kunt u de verlichting ook bedienen met uw stem.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is er nodig voor slimme Innr Outdoor verlichting?

U heeft allereerst een buitenstopcontact nodig waar u de tuinverlichting aan kan aansluiten. Daarnaast werkt Innr Outdoor verlichting op het Zigbee protocol. Hierdoor heeft u een Zigbee bridge nodig die verbinding kan maken met uw wifi-netwerk, zodat u de slimme verlichting via de app kunt bedienen.

Waar koop ik Innr Outdoor verlichting?

Slimme Innr Outdoor verlichting koopt u voordelig bij 123led.nl. U vindt bij ons onder andere slimme lichtstrips, prikspots, sokkels, lichtbollen en bijbehorende accessoires. Bestel vandaag nog Innr Outdoor verlichting en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u vragen over ons aanbod van slimme Innr Outdoor lampen, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.