123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Wandlampen tuin 12V

De goedkoopste 12V tuin wandlampen kopen bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop 12 V wandlampen die u in buitenruimtes, zoals uw tuin kunt ophangen en gebruiken. Hiermee zorgt u voor extra sfeer rondom uw huis. Verder vindt u hier op laagspanning (12 V) werkende wandlampen van Garden Lights die beschikbaar zijn in verschillende vormen/designs in de kleuren zwart of antraciet. Bestel vandaag nog een 12V wandlamp en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


1 - 15 van 15

Voordelig 12 V wandlampen voor in de tuin kopen

Bij ons vindt u 12 V wandlampen voor in de tuin die op laagspanning werken (12 V) en beschikbaar zijn in diverse designs in de kleuren zwart of antraciet. Vanwege de uiteenlopende designs zit er voor iedereen wel een geschikte lamp tussen die goed past bij meerdere tuinstijlen. Lees hieronder meer over de 12 V wandlampen of bestel hierboven direct het product waar u naar op zoek bent.

Wat is Garden Lights?

Garden Lights is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in buitenverlichting dat werkt op laagspanning (12 volt). Hierdoor zijn de lampen eenvoudig zelf te installeren en is er geen elektricien nodig. Daarnaast zijn de lampen van Garden Lights type led lampen die beschikbaar zijn in diverse kleuren, uitvoeringen en wattages.

Voordelen 12 V wandlampen van Garden Lights

Het gebruiken van 12 V wandlampen van Garden Lights brengt een aantal voordelen met zich mee. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Veiligheid: omdat de wandlampen werken op laagspanning (12 volt) bent u verzekerd van veilige verlichting tijdens zowel de installatie als tijdens het gebruik van het systeem.
  • Eenvoudige installatie: het enige wat u hoeft te doen is dankzij een connector uw wandlampen aansluiten op uw Garden Lights hoofdkabel. Vanaf uw Garden Lights 12 V transformator rolt u een kabel uit en hier sluit u de verlichting op aan. De kabel kunt u vervolgens vlak onder de grond wegwerken. Moet u meer meters afleggen dan uw hoofdkabel kan? Dan kunt u ook gebruik maken van een Garden Lights verlengkabel.
  • Uit te breiden: u kunt eenvoudig meerdere lampen aansluiten op uw Garden Lights systeem, waardoor u in een handomdraai in één keer meerdere (wand)lampen kunt bedienen.
  • Geen zichtbare kabels: u kunt de kabels eenvoudig wegwerken onder de grond, zodat u in uw tuin geen kabels ziet liggen.

Garden Lights 12 V wandlampen installeren

Het installeren van 12 V wandlampen van Garden Lights is relatief eenvoudig. Hieronder leggen we de stappen voor u uit:

  1. Kies eerst de juiste 12 V wandlampen. Bekijk ons assortiment en kies voor één of meerdere lampen die bij uw tuin passen.
  2. Kies vervolgens een geschikte transformator. Deze heeft u nodig, omdat de 12 V wandlampen niet direct aangesloten kunnen worden aan het 230 V stroomnet. U kunt kiezen uit een 24 W transformator, 60 W transformator of een 150 W transformator. Dit is afhankelijk van het gecombineerde wattage van de lampen die u wilt aansluiten.
  3. Kies daarna een geschikte kabel. Deze stap geldt alleen voor als u meerdere lampen wilt aansluiten of één lamp waarbij de afstand tussen de lamp en stroompunt te groot is. Wanneer u wandlampen dieper in de tuin wilt plaatsen kunt u gebruik maken van een verlengkabel van 6 meter of een verlengkabel van 10 meter. Als u meerdere lampen wilt aansluiten is het nodig om extra kabels aan te schaffen. Ga dan voor een hoofdkabel van 10 meter met 4 aansluitingen of een hoofdkabel van 15 meter met 6 aansluitingen. Als u zelf wilt bepalen waar u de 12 V wandlampen wilt plaatsen in de tuin, kunt u het beste gaan voor een 10 meter Flex hoofdkabel of een 25 meter Flex hoofdkabel. Hierdoor bent u niet gebonden aan vaste punten.
  4. Plaats daarna de 12 V wandlamp. Zet de wandlamp in elkaar en schroef deze vast aan de wand die u wenst te verlichten. Sluit deze daarna met behulp van de kabel aan op de transformator of hoofdkabel.
  5. Deze stap geldt alleen voor als uw wandlamp een sensor heeft. Voor de schemersensor geldt dat u deze minimaal 0,5 meter boven de grond dient te installeren aan de wand en voor de bewegingssensor geldt dat deze zowel aan de wand als grond bevestigd kan worden. Allebei de sensoren dienen tussen de transformator en (hoofd)kabel geplaatst te worden.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom 12 V wandlamp?

Allereerste zijn deze lampen eenvoudig te installeren en is een elektricien niet (meer) nodig. Daarnaast zijn deze lampen veilig te installeren en in gebruik, omdat ze op laagspanning werken. Bovendien kunt u de kabels wegwerken in de grond.

Zijn 12 volt wandlampen dimbaar?

Over het algemeen is 12 volt verlichting niet dimbaar. Zo ook niet de 12 volt wandlampen in ons assortiment. Als een 12 V wandlamp wel dimbaar zou zijn, staat dit omschreven in de productomschrijving.

Hoe werkt een 12 volt tuinwandlamp?

De 12 volt wandlampen werken op laagspanning en werken met behulp van een transformator. De transformator is nodig, omdat u 12 V verlichting niet direct kunt aansluiten op het 230 V netstroom. De 12 V wandlampen sluit u vervolgens aan op kabels die u in de grond weg kunt werken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over 12 V wandlampen of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.